Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Avtomatizacija prometa

Avtomatizacija prometa za večjo mobilnost in varnost na cestah

Avtomatizacija prometa za lažjo, hitrejšo, mobilnejšo, varnejšo uporabo cestišč in poti. Področje zajema tudi signalizacijo in semaforizacijo prometa, kar je ključno za varnost v prometu kot tudi za organiziranost cestnega sistema.

Za varno, učinkovito in hitro uporabo cest je potrebna ustrezna in sodobna oprema za signalizacijo in semaforizacijo prometa. v PI Unipro d.o.o. smo specializirani za svetovanje, projektiranje, izdelavo naprav, montažo opreme za avtomatizacijo cestnega prometa. Vabljeni k ogledu ponudbe!
Pri nas vam je na voljo najboljša ponudba oziroma najboljša cena induktivnih stikal v Sloveniji.Delovanje induktivnega stikala mora biti brezhibno.   
Če na cestah ne bi bilo prometnih znakov in ostale signalizacije, bi bil to zagotov totalen kaos. Prometna signalizacija nam tako predstavlja sistem in red katerega se držimo, zagotavlja pa nam varnost v prometu. Projektni Inženiring Unipro tako nudi rešitve na področju avtomatizacije prometa, kar zagotavlja pestra ponudba ter dolgoletne izkušnje.