Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Geotehnologija

Geotehnologija | geotehnika, geomehanika, vrtanje vrtin, hidrogeologija.

Geotehnologija je veda o geotehniki ter zajema geološke raziskave, geomehaniko, vrtanje vrtin itd. Med druga pomembna področja spadajo tudi hidrogeologija, inženirska geologija in karotaža (monitoring vode).

Če želite graditi raznovrstne objekte na posestvu, je potrebno najprej raziskati sama tla. Zelo pomembno je namreč kaj je pod zemljo. S tem se ukvarja geotehnika oziroma geotehnologija, za katero smo strokovnjaki pri podjetju Geoko d.o.o. Obiščite nas!
Ste se kdaj vprašali, kako je lahko voda iz pipe ves čas pitna? Seveda je za to potrebno skrbeti ter ohranjati vodovarstvena območja čista. Področje, ki se s tem ukvarja, se imenuje monitoring vode in spada pod hidrogeologijo, kar pa je ena od glavnih dejavnosti, kjer smo strokovnjaki in delujemo pri podjetju Geoko d.o.o. že več kot 20 let!  
Ali želite imeti dostop do pitne vode oz. podtalnice? Ste se odločili za energetsko ter ekološko najbolj učinkovit način ogrevanja - toplotne črpalke? Potem je Geoko pravi naslov za vas, saj smo strokovnjaki na tem področju že več kot 20 let. Izvajamo geološke raziskave ter nato projektiranje in izvedbo samih projektov povezanih z geotehnologijo. Vabljeni!
Hidrogeologija in področja povezana z njo so za nas v podjetju Geoko vsakdanja praksa. Smo strokovnjaki za izdelavo vrtin, vodnjakov, monitoring vode, well logging itn. Opravljamo geološke raziskave ter nato projektiranje in izvedbo le-teh. Vabljeni na našo spletno stran!  
Preden se lotimo gradnje novih objektov moramo poznati tla, kjer bo stal naš nov objekt. S tem se ukvarja geotehnologija in njene sorodne vede, za katere smo strokovnjaki pri Geoko geološke raziskave d.o.o. Imamo več kot 20-letno tradicijo in veliko referenčnih projektov, kar si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Vabljeni!