Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kanalizacija

Kanalizacija. Hišna kanalizacija in ulična kanalizacija

Kanalizacija. Ulična kanalizacija – cevi za kanalizacijo in oprema za kanalizacijo. Hišna kanalizacija – uporabite kvalitetne cevi za kanalizacijo. Na voljo tudi kabelska kanalizacija

Kanalizacija - tlačna kanalizacija in vakuumska kanalizacija. Kakovostne cevi za kanalizacijo. Vakuumska kanalizacija je zelo primerna na vodovarstvenih območjih. Tlačna kanalizacija pa je primerna za ravninska področja.
Kabelska kanalizacija je namenjena gradnji infrastrukture za telekomunikacijske vode. Kabelska kanalizacija zaradi občutljivosti kablov terja posebno varnostno obravnavo in tu PVC cevi za zaščito odlično opravljajo svoje delo. Cevi za zaščito, in druge cevi, ki jih potrebuje hišna in ulična kanalizacija.
Danes sta hišna kanalizacija ali ulična kanalizacija skoraj vedno opremljeni s cevmi iz polipropilena. Plastične cevi in drug material, ki ga imamo v ponudbi, bodo zagotavljali, da bo hišna kanalizacija ali ulična kanalizacija kakovostno grajena. Izberite material trgovskega podjetja Alpro.
Hišna kanalizacija je pomemben element v vsakem objektu, saj odvaja odpadno vodo. Ključen del kanalizacije pa so kvalitetne kanalizacijske cevi, katere proizvajamo v Pipelife d.o.o. Izberite torej najboljše za vaš dom! Vabljeni!