Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Mobilne hiše

Mobilne hiše za udobno bivanje - mobilne hiške

Mobilne hišice predstavljajo praktično rešitev za udobno bivanje. Mobilne hiške lahko uporabite za dopustovanje, prav tako pa lahko mobilne hiše služijo za stalno bivanje.

Želite svojo nepremičnino zamenjati za mobilnejšo rešitev? Predstavljamo vam mobilne hiše visokega kakovostnega razreda, ki lahko služijo tudi za stalno bivanje. Udobje, funkcionalnost, enostavna in hitra postavitev ter mobilnost - REM d.o.o., Trebnje.  
Ste naveličani postavljanja šotorov? Vam ni do rezervacije hotelov in apartmajev? Priporočamo vam, da opravite nakup mobilne hiške, saj se boste lahko z njo odpravili kamorkoli boste želeli, bivanje bo udobno, razkošje pa precej večje kot ste ga vajeni. REM, Trebnje.
Mobilne hišice REM so vam na voljo v dveh linijah - BASIC in EXCLUSIVE. Če se vam ne ljubi vsako leto iskati apartmajev ali postavljati šotora, bo mobilna hišica za vas kot nalašč. Možne so različne izvedbe in številni dodatki po vaših željah. REM, Trebnje.
Cene mobilnih hišk so odvisne od kakovostnega razreda. Pripravili smo liniji BASIC (ugodnejša) in EXCLUSIVE (dražja), od vas pa je odvisno, za katero se boste odločili. Če ste nekoliko bolj na tesno z denarjem, pa odlično rešitev predstavljajo tudi rabljene mobilne hišice, ki prav tako nudijo visoko stopnjo udobja in funkcionalnosti. REM, Trebnje.
Poleg kontejnerjev so vam v našem podjetju na voljo tudi nove in rabljene mobilne hiške. V njiho bo dopustovanje zagotovo udobnejše kot kdajkoli prej, saj je izvedba prilagojena vašim željam, poleg tega pa je ugodna tudi cena. REM, Trebnje.