Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Steklarstvo

Steklarstvo - splošno steklarstvo, obdelava ravnega stekla, izdelava termopan stekla, kaljeno steklo, neprebojno steklo

Steklarstvo za izdelavo, obdelavo, razrez, rezanje stekla. Obdeluje ali izdeluje se klajeno, neprebojno, termopan ali kopelit steklo. Steklo se lahko obdeluje na več načinov kot so peskanje, poliranje, obdelava robov, vrtanje izvrtin, izrezi, ...

Imate probleme s preveliko porabo energije? Vas skrbi za varnost vašega doma, podjetja ali lokala? V Steklo Nemec vam ponujamo izdelavo izolacijskega stekla termopan. V našem steklarstvu imate na izbiro dvoslojno ali večslojno termopan steklo, ki je odličen izolator in veliko težji za razbiti, kot navadno steklo.
Želite imeti elegantnejše in svetlejše prostore? Steklena vrata so izvrstna izbira, saj polepšajo prostor in tudi odprejo manjše prostore zaradi prozornosti. Pri steklarstvu Nemec vam po meri izdelamo notranja steklena vrata iz kaljenega ali prozornega stekla, katerga po želji tudi peskamo ali graviramo z motivom
Pri Steklo Nemec vam po želji izdelamo in obdelamo steklo. Steklarstvo je naša matična dejavnost, pri kateri vam lahko na vrsto načinov obdelamo steklo. Smo tudi uradni zastopnik podjetja FAAC, vodilnega proizvajalca avtomatskih vrat, dvoriščnih vrat, zapornic, garažnih pogonov, parkirnih sistemov in še mnogo več.
Si želite polepšati notranjost vašega doma? Imate željo po povečanju manjših prostorov, ali pa preprosto potrebujete več svetlobe? Steklena vrata so odlična izbira, saj vam jih pri Steklo Nemec izdelamo po meri. Vrata so lahko iz kaljenega ali prozornega stekla, za večjo varnost pa lahko izberete lepljeno steklo. Izdelujemo tudi steklena drsna vrata.
Želite imeti poljubno oblikovano steklo za vaše potrebe? Pri Steklu Nemec vam izdelamo in oblikujemo vse vrste ravnega stekla in ogledal. Steklo obdelujemo na vse načine kot so peskanje, vrtanje izvrtin, izrezi, oblikovanje robov, poliranje.