Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Cevi > Spajanje

Spajanje vodovodnih, kanalizacijskih in drugih cevi.

Tehnike spajanja, material in orodje za spajanje kanalizacijskih, vodovodnih in drugih cevi. Varjenje, mehanski spoji sli lepljenje, ki je primerno predvsem za PVC in ABS cevi. Spajanje različnih cevi in spojke.

Spajanje cevi za kakovostne cevovode. Različne tehnike spajanja: polifuzijsko spajanje, elektrofuzijsko spajanje, infrardeče spajanje, sočelno spajanje. Stroji za spajanje cevi podjetja Betaplast.
V naši ponudbi imamo cevne spojke, ki so primerne za spajanje različnih cevi. Na voljo so vam spojke Serto, ki tesnijo po sistemu kovina na kovino, in spojke Straub iz inoxa. Poleg tega smo zastopnik za spojke znamke Georg Fischer. Cevi, ventili, merilniki in orodja za spajanje - Betaplast, Brezovica.
Spojni elementi oziroma fitingi - redukcije, kolena, t kosi visoke kvalitete. Smo zastopnik Zastopstvo priznanega švicarskega podjetja Georg Fischer. Pri izbiri elementov vam lahko pomagajo naši strokovnjaki. V naši ponudbi boste našli tudi cevi iz različnih materialov in ta različen namen uporabe. Betaplast, Brezovica
Spajanje cevi za kakovostne cevne sisteme. Spajanje na več načinov - z različnimi tehnikami spajanja. Spajanje z varjenjem, elektrofuzijsko spajanje, polifizijsko spajanje, sočelno spajanje. Pri podjetju Betaplast vam nudimo svetovanje in orodje za spajanje cevi. Za cevi (PP cevi, PVC cevi, PVDF cevi, PE cevi), ki jih imamo v ponudbi, lahko uporabite različne tehnike spajanja.