Tadej Tasič‡: naš sistem GENI I-stopnje za starejša vozila

najcenejša vgradnja avtoplina v Sloveniji


Tadej Tasič‡ nam je predstavil sistem, primeren predvsem za predelavo starejših vozil, ki se trži pod imenom GENI I-stopnje. Povedal je, da razvijajo tudi sistem, GENI - II, namenjen za vgradnjo v novejša vozila, katerega komponente bodo omogočale vbrizg goriva izven realnega časa. Takšna plinska naprava za avto bo primerna za predelavo vseh novejših vozil, je pojasnil Dr. Tadej Tasič‡ iz podjetja Plineks d.o.o.


Zakaj predelati vozilo na avtoplin? Cena montaže se odplača v letu dni uporabe!

Predelava vozila na plin zagotavlja občutne prihranke pri stroških za gorivo, pojasni dr. Tadej Tasič‡ iz podjetja Plineks. Na spletni strani so vam pripravili obrazec, s pomočjo katerega lahko izračunate prihranek za svoje vozilo. Na roko pa vam gremo tudi z ceno najcenejše vgradnje avtoplina v Sloveniji.


Koliko stane plinska naprava za avto? Cena investicije in možnosti financiranja

Najcenejša plinska naprava za avto z enotočkovnim vbrizgom je lahko vaša že za 800 €, pove dr. Tadej Tasič‡, za bolj sodobne plinske sisteme, primerne za štirivaljna vozila, pa vrednost investicije seže nekje do 1.300,00 €.

Za koga je primerna plinska naprava za avto? Cena plina in prihranki

Za vse, ki se veliko vozijo, se izplača predelava vozila na avtoplin. Cena montaže se v enem letu uporabe odplača kar sama! »Na spletni strani podjetja Plineks si oglejte konkretne primere z izračunom prihrankov naših zadovoljnih uporabnikov,« je povabil Tadej Tasič‡. Ker je plin tudi za okolje in motor prijaznejši od bencina, je to dodaten razlog, da se odločite za avtoplin. Cena montaže bo znosnejša, če izkoristite ugodno Plineks financiranje!

Dr. Tadej Tasič‡ priporoča: vozite na avtoplin! Cena montaže je konkurenčna!

Do 40 % prihranek pri gorivu vam omogoča najcenejša vgradnja avtoplina! Cena montaže: od 800,00 € do 1.300,00 € pa je investicija, za katero vam bosta hvaležna vaše okolje in vaša denarnica! Kakšno vožnjo zagotavlja montaža avtoplina? Cena plina je v primerjavi z drugimi gorivi do 40 % nižja, zato je ekonomična rešitev montaža avtoplina! Cena naložbe se vam hitro v celoti povrne!

AVTO NA PLIN

Tadej Tasič‡ avtoplin cena montaže