Cene lpg in cene bencina ter cena predelave avtomobila v Mariboru

Cene lpg so v primerjavi s cenami bencina bistveno nižje, zato vožnja z avtomobilom na plin pomeni velik prihranek, še posebno za voznike, ki so veliko za volanom. Poleg cenejše vožnje, pa vozniki na avtoplin bistveno prispevajo k čistejšemu okolju, saj je lpg bistveno čistejši od bencina ali nafte. Prihranek pri porabi lpg plina ter cena predelave avtomobila na plin določata čas povračila investicije in čas, ko bomo »de facto« oz dejansko vozili ceneje oz varčevali pri naši vožnji na lpg. V našem podjetju Plineks, avtoplinski sistemi, d.o.o, s sedežem podjetja v Mislinji, približno pol ure vožnje iz Maribora, Celja oz Slovenske Bistrice smo s svojo raziskovalno skupino, razvili ter tudi patentirali različne komponente plinskega sistema. Naše lpg poslovalnice v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju, Kopru, Ptuju, Vrhniki, Mislinji, Slovenj Gradcu, Murski soboti, Šmarjeških Toplicah in Novi Gorici vgrajujejo naš lastni patentiran sistem Plineks po odlični ceni, prav tako pa omogočamo odlično možnost financiranja cene vgradnje, kjer lahko voznik, ki se odloči za predelavo avtomobila na lpg, plačuje višino razlike prihranka od razlike v ceni bencina od cene avtoplina.

IZKUŠNJE S PREDELAVO VOZIL NA LPG V MARIBORU IN DRUGOD

Montaže lpg sistema Plineks v Mariboru in okolici Maribora

Predelava vozila na cenejši lpg je ena izmed najbolj iskanih storitev na področju avtomobilizma, če odštejemo registracijo, reden servis in množično menjavo pnevmatik ob menjavi letnega časa. V okolici Maribora imamo kar 6 torej polovico naših poslovalnic, katere imajo tako kot vseh naših 12 lpg poslovalnic, odlično ceno instalacije našega avtoplin sistema Plineks. V vseh naših lpg poslovalnicah se lahko odločite za kvalitetno montažo po enaki ceni lpg sistemov Emer, Landi Renzo, OMVL, in Zavoli za katere smo uradni monter. Poleg omenjene, montiramo tudi lpg sisteme Aldesa, Auto-Gaz Centrum, Bedini, Bigas, BRC, DT Gas System, Dual Curve, E-Gas, Easyjet, Eko Alma - ESGI, Elpigaz, Emmegas, Eurogas, Lovato, Mč°MGAS, Stako in Tartarini, zato smo prepričani, da bomo našli najbolj optimalen lpg sistem za vaš avto. Ker imamo bližnji okolici Maribora polovico svojih lpg poslovalnic, vam bo mogoče dobrodošla informacija, kje se nahajajo. V Mariboru sta dve lpg poslovalnici, in sicer na Belokranjski ulici 13 in Titovi cesti 48. Na Ptuju imamo lpg poslovalnico tudi na Ormoški cesti 23, ter 3 lpg poslovalnice približno 50 km vožnje iz Maribora, katere se nahajajo na naslovih: Sv. Ema 29 - Pristava pri Mestinju, Panonska ulica 15 - Odranci in na sedežu našega podjetja Straže 65 - Mislinja.

cene lpg avtoplinalpg maribor

Cene lpg predelave ter financiranje z mesečnim obrokom prihranka

Cena lpg predelave avtomobila na plin je odvisna od različnih cen lpg sistema, za katerega se boste odločili skupaj z našim lpg strokovnjakom v eni izmed naših poslovalnic v Mariboru, Novi Gorici,Kopru, Ljubljani, Kranju, Celju, Ptuju, Mislinji, Slovenj Gradcu, Murski soboti, Šmarjeških Toplicah ali Vrhniki. S pomočjo financiranja, vam omogočamo vgradnjo izbranega lpg sistema in plačilo cene lpg investicije v mesečnih obrokov v višini vašega prihranka, zaradi vožnje po nižji ceni avtoplina od cene bencina, kar pomeni, da si lahko enostavno brez dodatne investicije zagotovite montažo avtoplina v vašem avtomobilu. Poleg financiranja s prihrankom razlike v ceni lpg in ceni bencina, ponujamo tudi različne možnosti financiranja cene lpg investicije v sistem tudi preko različnih bank.

VOŽNJA NA AVTOPLIN LPG SE ZARES IZPLAČA!

Vgradnja lpg po Sloveniji s prihrankom razlike v ceni plina in ceni bencina

Poleg Maribora, vgrajujemo naše lpg sisteme s plačilom prihranka, katerega privarčujemo z razliko med ceno plina lpg in ceno bencina tudi na 6 lokacijih po Sloveniji in sicer: Ob jezu 5 - Gorenja vas, Bela Cerkev 14 - Šmarješke Toplice, Šmartinska cesta 240 - Ljubljana, Pod Hruševco - Vrhnika, Langobardska ulica 16 - Solkan in Ljubljanska cesta 31a - Kranj.