Najcenejša vgradnja avtoplina pri podjetju z največ izkušnjami

Podjetje Plineks vam nudi najcenejšo vgradnjo avtoplina. Na tem področju imamo največ izkušenj v Sloveniji in največje število predelanih avtov. Naši sistemi za avtoplin so tudi SQ certificirani.

Montaža avtoplina in cena najcenejše vgradnje avtoplina

Najcenejša vgradnja avtoplina PlineksNajcenejša vgradnja avtoplina ni zahteven proces in se izvede brez posega v motor. Dober argument za predelavo predstavljajo tudi nizke cene avtoplina po Sloveniji. Vedno moramo preveriti kateri tip sistema za avtoplin najbolje ustreza našemu avtu preden se odločimo za montažo avtoplina cena variira med 720 - 1.900 Eur, odvisno od kakovosti sistema. Najcenejša vgradnja avtoplina bo omogočila 35% daljšo življenjsko dobo motorju in za polovico podaljšala življenjsko dobo katalizatorju. Ob vgradnji avtoplina bo tudi motor deloval tišje in z mirnejšim tekom. Zaradi nizkih cen avtoplina po Sloveniji pa boste z vožnjo na avtoplin privarčevali tudi do 50% stroškov goriva. Z vožnjo na avtoplin boste ravno tako zmanjšali izpust škodljivih trdih delcev v ozračje in s tem varovali okolje. Pri podjetju Plineks vam v času izvajanja najcenejše vgradnje avtoplina omogočimo rabo nadomestnega vozila. Na najcenejšo vgradnjo avtoplina oz. na sam sistem vam nudimo 8 let garancije brez omejitve prevoženih kilometrov. Plačilo najcenejše vgradnje avtoplina lahko poravnate v 24 obrokih ali s pomočjo našega financiranja.

CENA PREDELAVE AVTOMOBILA NA PLIN

Cene avtoplina po Sloveniji

najcenejša vgradnja in cene avtoplina po SlovenijiAvtoplin je vse bolj pogosto pogonsko gorivo v Sloveniji. Je okolju in denarnici prijazna alternativa ostalim fosilnim gorivom na tržišču. Posledično se povečuje tudi število črpalk za avtoplin. Črpalke za avtoplin najdete na vseh večjih bencinskih črpalkah v Sloveniji. Cena avtoplina po Sloveniji je na Petrolovih črpalkah 0,657 Eur/L. Tako poleg najcenejše vgradnje avtoplina privarčujete tudi pri stroških za gorivo v primerjavi z ostalimi pogonskimi gorivi. Posledično lahko s pomočjo nizkih cen avtoplina po Sloveniji in najcenejše vgradnje avtoplina kar prepolovite stroške, ki jih namenite vsakodnevni vožnji z vašim avtomobilom.