Predelava avta na plin omogoča velik prihranek pri porabi goriva

Predelava avta na plin je ekonomična in ekološka odločitev. S predelavo avta na plin si močno zmanjšate stroške goriva. Smiselna je predelava bencinskih in dizelskih motorjev, je pa bolj pogosta predelava bencinskih motorjev. Uporabniške izkušnje s predelavo na plin so zelo dobre. Na podlagi izkušenj, lahko ponudimo podatek, da s predelavo avta na plin pri bencinskih motorjih prihranite kar 45-55%, pri dizelskih motorjih pa 5-20%. Predelava bencinskega motorja ni zahtevna, potreben ni noben mehanski poseg na samem motorju avta. Predelava dizelskega motorja pa poteka tako, da se omogoči istočasna uporaba avtoplina in klasičnega goriva. Predelava avta na plin je za motor koristna in mu podaljšuje življenjsko dobo. Predelava na plin omogoča tišje in mirnejše delovanje motorja, podvoji se tudi življenjska doba katalizatorja.

Predelava avta na plin z izkušnjami v Mariboru PlineksNaše servisne točke najdete po celi Sloveniji

Če imate kakršnekoli probleme z vašim predelanim avtom na plin sta v Mariboru kar dve servisni točki. Prijazno osebje vam bo strokovno in v najkrajšem času diagnosticiralo in odpravilo napako oziroma vam bodo pomagali z nasveti. Servisne točke imamo po celi Sloveniji. Ker število predelanih avtov na plin narašča, se širi tudi naša mreža servisnih točk. Prav tako v Sloveniji že skoraj ni mesta, da nebi imelo plinske polnilnice.

Za predelave, ki jih opravimo mi, jamčimo z garancijo, ki izvira iz izkušenj

Na motorje predelane na plin vam nudimo garancijo in sicer na avtoplinske sisteme 8 let, na samo montažo sistema pa 7 let. Za izkušeno predelavo avta na plin vam nudimo lasten plinski sistem Plineks Pro in plinske sisteme drugih proizvajalcev. Če se odločite za predelavo, vam bomo na našem servisu po pregledu vašega avta, svetovali kateri je najboljši sistem za vaš avto. Predelavo avta na plin opravijo izkušeni strokovnjaki v enem dnevu, za ta čas pa vam zagotovimo naše nadomestno vozilo. Smo edini v Sloveniji, ki imamo SQ certifikat za kvalitetno in strokovno vgradnjo plinskih sistemov v avte.

PLINSKI POGON VGRAJEN Z IZKUŠNJAMI

Predelava na plin izkušnje Plineks