Poraba goriva je pri predelavi avta na plin učinkovitejša

Poraba goriva je pri predelavi avta na plin opazno manjša. Avtoplin je varna alternativna pogonskim gorivom kot so dizel ali bencin. Poleg svoje ekonomičnosti, je avtoplin veliko primernejši za varstvo okolja. Povprečni uporabnik opazi viden prihranek že v prvem letu uporabe. Investicija se poplača sama, saj letni prihranek lahko znaša tudi do 50%. O primernosti osebnega vozila za predelavo se lahko stranka posvetuje z izkušenimi strokovnjaki v servisnih salonih Plineks, ali prek njihove uradne spletne strani. Njihova ponudba je kakovostna in preizkušena. Podjetje proizvaja lastne avtoplinske sisteme za manjšanje letne porabe goriva, ki dosegajo visoke evropske standarde kvalitete.

povprečna poraba goriva

Poraba bencina je ob predelavi vozila nižja za neverjetnih 50%

Poraba bencina je pri predelavi vozila nepredstavljivo manjša, zaradi česar je tudi onesnaženje okolja, ki ga povzroča osebni avtomobil zmanjšano. Okolju prijazna avtomobilska tehnologija služi za znižanje osebnih stroškov in porabe goriva v avtu, poleg tega pa zagotavlja doseganje standardov za trajnostni razvoj okolja. Avtoplin, znan tudi kot LPG, je svetovno znan kot zeleno alternativno pogonsko gorivo. Plineks izvaja predelavo vozila, ki omogoča uporabo avtoplina namesto standardnega bencina ali dizla. Z izvedbo omenjene predelave avta na plin je mogoče drastično znižati povprečno porabo goriva. Poleg tega pri uporabi plina avtomobil doseže kar 15% znižanje v emisijah ogljikovega dioksida ter celo 40% znižanje v povzročanju smoga.

Povprečna poraba goriva je odvisna od vrste avtomobilskega motorja

Pomembno je omeniti, da je poraba goriva in posledično višina prihranka odvisna od tipa motorja. Določeni avtomobili so lahko primernejši za predelavo na plin kot drugi. Podjetje Plineks je vodilno pri predelavi vozil z bencinskim pogonom, pri čemer je povprečna poraba goriva izjemno visoka. Poraba goriva v avtu je večja, in prihranek torej manjši, pri vozilih na dizelski pogon. Pri bencinskih motorjih lahko prihranek znaša tudi do 50%. Pri dizelskih motorjih je ta prihranek nižji. Avtoplinski sistem lahko doseže do 20% prihranka, vendar je razlika med modeli in delovanjem motorjev lahko velika. Uporabniku se lahko zgodi, da letno prihrani le 5% povprečne porabe goriva. Pred odločitvijo se je za lastnike avtomobilov na dizlski pogon zato vredno posvetovati s strokovnjakom. Pri Plineks uporabniku predstavijo realistične možnosti in nudijo prilagojeno predelavo, namenjeno menjavi med avtoplinom in dizlom. Ta zagotovi nižjo letno potrošnjo ter manjšo obrabo motorja. Istočasno nudi hiter in močan začetni pogon.

Z VESELJEM ODGOVORIMO NA VPRAŠANJA V POVEZAVI Z ZMANJŠEVANJEM STROŠKEV GORIVA

Poraba goriva v avtu lahko povzroča nepričakovano visoke stroške

Povprečno porabo goriva je mogoče prek spletne strani Plineks izračunati kar od doma. Program je enostaven za uporabo. Zahteva vnos povprečne letne porabe osebnega avtomobila in povprečnega števila kilometrov, ki jih uporabnik prevozi v enem letu. Program je zanesljiv in natančen, uporabniku poda realistični prihranek, ki ga lahko pričakuje ob predelavi na plin. Poraba goriva v avtu se razlikuje glede na uporabo bencina ali diezla. Glede kakršnihkoli vprašanj se lahko stranka posvetuje s strokovnjaki pri Plineks. Podjetje je v Sloveniji vodilno na področju avtoplinskih sistemov in zagotavlja zanesljivo, varno predelavo osebnega vozila.

povprečna poraba bencina

Poraba plina je učinkovitejša in nudi redne letne prihranke

Avtoplin je varen za uporabo in znižuje emisije škodljivih plinov. Poraba plina je manjša kot povprečna poraba goriva kot bencin. Plinski pogon je bolj ekonomičen, vendar tudi manj močan. Prav manjša pogonska moč pri vžigu je lahko problem pri predelavi vozila. Strokovnjaki jo rešujejo z namestitvijo pametnega računalnika na kontrolno ploščo, ki samodejno po potrebi preklaplja med avtoplinom in bencin/diezel gorivom. Program od uporabnika ne zahteva ročnega preklopa, sistem deluje avtomatično. Tudi od izklopu motorja, sistem avtomatično sproži zaprtje varnostnega ventila. Istočasno sistem omogoča ročno preklapljanje med avtoplinom in bencin/diezel gorivom. Uporabnik lahko po potrebi preklopi na bencin, če bi zaradi kakršnega razloga potreboval večjo moč motorja.