Cena avtoplina v Sloveniji - privarčujte stroške goriva on najcenejši vgradnji avtoplina

Cena avtoplina v Sloveniji je občutno nižja kot cene ostalih pogonskih goriv. Posledično kar sama po sebi vabi k predelavi avtomobila na avtoplin. Mazanje ventilov, vzdrževanje, servis in predelavo sistema opravimo pri podjetju Plineks. Najcenejša vgadnja avtoplina je zagotovo naša glavna dejavnost.

Mazanje ventilov, vzdrževanje in vgradnja sistema

mazanje ventilov in cene plina v SlovenijiPri vgradnji sistema za pogon na avtoplin moramo biti pozorni, da vgradimo sistem, ki je primeren za tip avta, ki ga želimo predelati. V naši mreži servisnih točk vgrajujemo in servisiramo poleg lastnega sistema Plineks Pro tudi sisteme drugih proizvajalcev sistemov za avtoplin. Cena montaže avtoplina za avtomobil srednjega razreda stane med 720 in 1.900 EUR, odvisno od kakovosti sistema. Sama predelava na plin je s tehničnega vidika nezahtevna in ne zahteva posegov v motor. Cena montaže avtoplina se vam zaradi nizkih cen avtoplina v Sloveniji povrne prej kot v enem letu. Predelavo, vzdrževanje in mazanje ventilov za avtoplin lahko opravi le pooblaščena oseba, ki izda tudi certifikat o ustreznosti sistema. Pri podjetju Plineks vam nudimo možnost plačila na 24 obrokov in lastno financiranje, kljub temu da vam že ponujamo najcenejšo vgradnjo avtoplina v Sloveniji.

VEČ O PREDELAVI AVTA NA PLIN IN CENAH PLINA V SLOVENJI

Polnjenje in črpalke za avtoplin - cene pogonskih goriv v Sloveniji

Cene avtoplina Slovenija v primerjavi s cenami pogonskih gorivZaradi nizkih cen avtoplina v Sloveniji boste pri polnjenju rezervoarja prihranili tudi do 50% stroškov. Razlika v ceni avtoplina v Sloveniji in drugimi pogonskimi gorivi se namreč giblje med 45% in 55% procentov v prid avtoplinu. Črpalke kjer lahko napolnite rezervoar so vse bolj pogoste, cene avtoplina v Sloveniji pa so poenotene. Na naši spletni stranilahko najdete seznam vseh 95 črpalk za avtoplin. Z vsakim letom pa število črpalk naraste. Avtoplin lahko črpate na vseh večjih bencinskih črpalkah. Črpalka z avtoplinom se na vseh večjih bencinskih črpalkah vedno nahaja v neposredni bližini črpalk za pogonsko gorivo in je označena z oznako LPG. Cena avtoplina po Sloveniji znaša 0,657 Eur/L na bencinskih črpalkah Petrol, kar je dobra primerjava s siceršnjimi cenami pogonskih goriv.