Predelave vozil - predelava avtomobila na plin prinaša številne prednosti

Vgradnja avtoplinskega sistema v avtomobil prinaša številne prednosti tako za uporabnika kot za vozilo. Glavni razlog, zaradi katerega se vse več voznikov odloča za predelave svojih vozil na plin, je varčna in okolju prijazna vožnja. Cena plina v primerjavi z bencinom je nižja za do 50 odstotkov, zato je tudi vožnja na plin za polovico ugodnejša. Mesečni strošek za nakup goriva je tako občutno nižji, obenem pa z uporabo avtoplina bistveno pripomoremo ohranjanju čistejšega okolja.

Predelava vozil prinaša ugodnosti tudi za motor vozila. Zaradi uporabe avtoplina je tek motorja tišji, njegovi cilindri se manj obrabljajo, motorno olje, katalizator in lambda sonda pa so bolj trajni. Vse to pripomore k daljši življenjski dobi motorja.

Predelava vozila je enostavna in hitra, prav tako je preprosta tudi njegova uporaba, saj je preklapljanje med plinskim in bencinskim pogonom samodejno. Avto na plin je obenem izredno varno vozilo. Plin se namreč nahaja v rezervoarju, ki je izdelan iz okrepljenega materiala in ki prenese zelo velike pritiske. Za dodatno varnost poskrbi poseben ventil, ki preprečuje uhajanje plina. Če do vžiga plina kljub vsem varnostnim mehanizmom pride, pa ta zgori v obliki navzgor usmerjenega plamena, kar je varneje od razlitja bencina.

Avto na plin in predelava

Avtoplin center Plineks izvaja vrhunske in cenovno ugodne predelave vozil

Naše servisne delavnice se nahajajo na različnih lokacijah po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje, Koper, Ptuj, Vrhnika, Mislinja, Slovenj Gradec, Murska Sobota, Novo Mesto, Nova Gorica), kjer vam nudimo možnost predelave avtomobilov na plin. Hkrati pa vam lahko ponudimo tudi strokoven pristop pri nasvetih, kakovostni predelavi in nadaljnjem servisiranju vozil.

Vgradnja avtoplinskega sistema je po zaslugi najnovejše tehnologije možna tako v vozila na bencinski kot v tista na dizel pogon. Ker je vgradnja pri slednjih občutno dražja, so za predelavo primernejša predvsem vozila na bencinski pogon. Na splošno se cena vgradnje giblje od 690 eur naprej.
Predelava avta na plin je naložba, ki se vam povrne že po 20.000 prevoženih kilometrih.

PREDELAVA VOZILA V PODJETJU PLINEKS


Odločite se za vgradnjo avtoplinskega sistema v vaše vozilo in se prepričajte o prednostih, ki vam jih prinaša predelava vozil na plin. Vabljeni v naš plin center ali k ogledu naše spletne strani.