Cena utekočinjenega naftnega plina v Sloveniji, ki povrne veselje do vožnje

Naj vas cena plina kot pogonskega goriva prepriča v menjavo sistema v avtomobilu. Pri podjetju Plineks vam nudimo najcenejšo vgradnjo avtoplina v vaše vozilo. Vgradnja je kvalitetno in strokovno izvedena, investicija v sistem za utekočinjen naftni plin pa se vam bo izredno hitro povrnila. Nizka cena utekočinjenega naftnega plina v Sloveniji zagotavlja povrnitev stroškov za najcenejšo vgradnjo avtoplina v obdobju enega leta. Za najcenejšo vgradnjo avtoplina imamo v podjetju Plineks tudi SQ certifikat.

Strokovna in najcenejša vgradnja avtoplina ob nizkih cenah utekočinjenega naftnega plina v Sloveniji

Vgradnja sistema za uporabo utekočinjenega naftnega plina kot pogonskega goriva predstavlja določeno investicijo a se vam bo ta povrnila izredno hitro, predvsem glede na porabo utekočinjenega naftnega plina oz. število prevoženih kilometrov. Večinoma se strankam investicija že sicer najcenejše vgradnje avtoplinapovrne v manj kot enem letu. Na področju najcenejše vgradnje avtoplina imamo pri pri podjetju Plineks največ izkušenj v Sloveniji. Dokaz za to je največje število predelanih avtov. V sodelovanju z lastno raziskovalno skupino smo razvili tudi lastno blagovno znamko z imenom Plineks Mislya Pro in lastne komponente sistemov za pogon na utekočinjen naftni plin. Najcenejša vgradnja avtoplina pri Plineksu se splača!

najcenejša vgradnja avtoplina in nizke cene utekočinjenega naftnega plina v SlovenijiCena utekočinjenega naftnega plina v primerjavi s konkurenčnimi cenami pogonskih goriv

VEČ O PREDELAVI VOZIL

Cena utekočinjenega naftnega plina v Sloveniji in cene ostalih pogonskih goriv

Zaradi izredno nizkih cen plina po Sloveniji v primerjavi s cenami drugih pogonskih goriv se bo vaš prihranek pri ceni utekočinjenega naftnega plina gibal med 45% in 55%. Sama poraba utekočinjenega naftnega plina pa je odvisna od motorja in števila prevoženih kilometrov. Cene plina po Sloveniji so poenotene, utekočinjen naftni plin pa lahko tankate na vseh večjih črpalkah po Sloveniji. Cena plina v Sloveniji vam bo omogočala prihranek, ki bo zlahka in izredno hitro pokril začetno investicijo. Zaradi nizke cene utekočinjenega naftnega plina pa se boste lahko vozili brez odvečnih skrbi glede sicer visokih stroškov cene pogonskih goriv. Poleg nizke cene utekočinjenega naftnega plina v Sloveniji, ki bo pripomogla k znižanju stroškov boste prispevali tudi k čistejšemu okolju, saj avtoplin manj onesnažuje ozračje.Zagotovo je prednost tudi Plineks najcenejša vgradnja avtoplina. Posledično bo vožnjo z avtomobilom spremljalo veliko manj skrbi tako glede stroškov kot onesnaževanja okolja. Na našem spletnem mestu lahko najdete tudi izračun porabe goriva glede na cene plina v Sloveniji.