Tadej Tasič - zakaj avto na plin? Tadej Tasič avto na plin


Tadej Tasič, vodstven član ekipe v podjetju Plineks, je tako rekoč pravi strokovnjak na področju vgradnje plinskih sistemov v avtomobile, ki z rednimi izobraževanji in nadgrajevanji znanja dokazuje, da je znanje tisto vodilo, ki nas lahko pripelje do želenih ciljev. Dandanes je ogromno govora o predelavi avta na plin - ali poznate njene prednosti? Zakaj se odločiti ravno za plin? Dr. Tadej Tasič zagotovo pozna pravilni odgovor. Avto na plin je okolju prijazen, saj ga ne onesnažuje tako, kot običajni avtomobili. Izpuh je precej čistejši, emisije pa so bistveno nižje. Morda vas bo zanimala tudi druga prednost - prihranek. Cena avtoplina je v primerjavi s ceno bencina bistveno cenejša. Vas zanimajo tudi druge prednosti predelave, o katerih se dr. Tadej Tasič redno izobražuje? Za vse dodatne informacije vas vabimo k ogledu spletne strani.


Avto na plin


Avto na plin je zaradi varovanja okolja, ogromnih prihrankov, ki omogočajo varčno vožnjo ter izboljšane moči in vzdržljivosti motorja avto prihodnosti. S tem se strinja tudi dr. Tadej Tasič. V podjetju Plineks nudimo predelavo po ugodni ceni, saj se zavedamo, kako zelo pomembno je varovanje okolja - ljudje ga namreč onesnažujemo iz dneva v dan, med drugim tudi z avtomobilskimi izpuhi. Z avtom na plin okolja ne bomo obremenjevali. Za informacije o cenah predelave avta na plin smo vam na voljo!


Tadej Tasič -Plineks


Dr. Tadej Tasič je z rednimi usposabljanji in obiski izobraževanj v podjetje Plineks prinesel številna nova znanja in izkušnje, ki jih pri svojem delu redno uporabljamo. Prepričani smo, da je avtoplin investicija, v katero je vredno vlagati saj ponuja številne prednosti - tako voznikom kot tudi okolju. Za vse dodatne informacije vas vabimo k ogledu spletne strani, v primeru dodatnih vprašanj pa nas lahko tudi kontaktirate.

VEČ O TADEJU TASIČU