Cena predelave na plin v servisnih delavnicah Tip Stop Vianor

Cena predelave na plin in cene pogonskih gorivRazmišljate o tem, da bi zmanjšali stroške za gorivo? Ne veste, kakšna je najboljša pot do tega? Mi vam lahko pomagamo do ugotovitve kako zmanjšati porabo goriva.Majhna poraba goriva in nižji stroški zanj so lahko tudi posledica odločitve, da boste izbrali avto na plin. Cena predelave na plin je odvisna od tipa vašega vozila, a se načeloma giblje tam nekje do 1500 evrov. To je strošek, ki ga kaj kmalu povrne polovična cena goriva, saj je tekoči naftni plin veliko cenejši od bencina. Predelava avtomobila na plin se dolgoročno v vsakem primeru splača, povrne se tudi v smislu daljše življenjske dobe motorja in nekaterih drugih delov avtomobila.

Predelava avtomobila na plin in cene pogonskih goriv

Pri tako pomembni odločitvi, kot je predelava avtomobila na plin oziroma zamenjava pogonskega goriva za vaše vozilo, je zanesljivo treba natančno premisliti, ali se celotna investicija sploh splača. Toda kako zmanjšati porabo goriva? Poleg stroška predelave je potrebno upoštevati tudi cene pogonskih goriv. Najzanesljivejša pot je, da preverite, v kolikšnem času se vam investicija povrne, temu pa dodate še ugoden vpliv na avto in seveda na okolje.

Cena predelave vozila na plin (vključno z DDV-jem) glede na tip je naslednja:
- klasični motorji s 4 cilindri: 1190 evrov
- motorji z direktnim vbrizgom in 4 cilindri: 1640 evrov
- klasični motor s 6 cilindri: 1520 evrov

Majhna poraba goriva zardi nizkih cen pogonskih goriv!Majhna poraba goriva in ugodna cena predelave na plin - kako zmanjšati porabo goriva?

Kako zmnajšati porabo goriva? Ko se odločate za avto na plin, predelava avtomobila sicer predstavlja določen strošek, a zanesljivo se vam ta investicija začne vračati takoj, ko začnete namesto dragega bencina v rezervoar polniti plin. Polovico nižja cena za UNP (LPG), v primerjavi z ostalimi cenami pogosnkih goriv, je zadosten razlog, da cenovna upravičenost ni več vprašanje. Če upoštevate še dejstvo, da je se moč avtomobila zmanjša le za nekaj odstotkov, da z uporabo plina podaljšate življenjsko dobo motorja in da s tem tudi manj onesnažujete naravo, potem odločitev ni več težka. Cena predelave na plin je v primerjavi s koristmi za vaš proračun in za okolje povsem sprejemljiva.

Za podrobnejše informacije preglejte našo spletno stran!