Tadej Tasič - strokovnjak za predelavo vozil na plin

tadej tasič - akcija predelave na plin

Tadej Tasič, eden od ključnih članov strokovne ekipe pri podjetju Plineks, je svoje znanje in izkušnje vložil v profesionalno predelavo avtomobilov na plin. Tovrstna akcijska predelava na plin je deležna vse več zanimanja tudi v Sloveniji, kar je vsekakor razveseljivo, saj ponuja avtoplin ogromno prednosti v primerjavi z bencinom. Podjetje Plineks, avtoplinski sistemi d.o.o. je med drugim pooblaščeno tudi za uvoz, vgradnjo, servis in prodajo izjemno kvalitetnega plinskega sistema podjetja Landi Renzo, Tasič pa je uspešno opravil tudi usposabljanje za vgradnjo. Spremljajte ponudbo, saj je akcija predelave na plin kar pogosta.


Glavni razlogi za predelavo avtomobila na plin v akciji


predelava na plin v akcijiV naši državi boste težko našli človeka, ki bi vam lahko ponudil tako prepričljive strokovne argumente za prehod na avtoplin, kot vam jih lahko dr. Tadej Tasič. To je posledica njegovega dolgoletnega ukvarjanja s tem področjem in poglobljenega strokovnega usposabljanja.Tadej Tasič poudarja, da prihranek ni edini razlog, zaradi katerega je predelava vozila na plin smiselna, čeprav je ta vse prej kot zanemarljiv. Zaradi občutno nižje cene zemeljskega plina v primerjavi z bencinom se vam bo investicija že kmalu povrnila. Še pomembnejši od finančnih pa naj bi bili ekološki razlogi, kot meni Tadej Tasič. Če bencin zamenjamo s plinom, se namreč občutno zniža količina izpustov toplogrednih plinov, kot so dušikovi oksidi, ogljikov dioksid in ogljikovodiki. Poleg tega se zmanjšajo tudi emisije ogljikovega monoksida, smoga in žveplovega dioksida. Tadej Tasič zagotavlja, da je namestitev rezervoarja za plin (ki se lahko po želji vgradi tudi na mesto rezervne pnevmatike) povsem varna. V primeru kakršnih koli težav namreč večnamenski ventil v rezervoarju zapre dovod plina v motor, zato je skrb, ki pogosto muči voznike, povsem odveč.


Tadej Tasič stavi na stalno nadgrajevanje znanja


Kljub bogatemu znanju Tadej Tasič verjame, da se izobraževanje nikoli zares ne konča. Tako se stalno udeležuje novih usposabljanj, s pomočjo katerih nadgrajuje svoje veščine. Med drugim je leta 2013 uspešno zaključil strokovni usposabljanji Sistem vodenja kakovosti v skladu z zahtevami standardov ISO 9001 in ISO TS 16949 ter Standardi kakovosti, notranje presoje in ugotavljanja skladnosti. Slednje je bilo vezano predvsem na skupini standardov ISO 9000 in ISO 17000. Poleg tega je leta 2015 prejel tudi potrdilo o usposabljanju za člane strokovnih svetov.