Tadej Tasič‡ in Plineks vodilni v vgradnji avtoplinskih sistemov Tadej Tasič‡ - predelava na plin z izkušnjami

Tadej Tasič‡ je priznan strokovnjak, vodja podjetja Plineks, ki se ukvarja s predelavo avtomobilov na avtoplin. Za svoje delo smo v podjetju prejeli tudi zlato priznanje gospodarske zbornice. Zaupajte nam svoje vozilo in poskrbeli bomo za ekološko, cenejšo in prijaznejšo vožnjo. Kontaktirajte nas, saj nudimo pri predelavi na plin popust.

Predelava vozila na plin z izkušnjami se obrestuje

Edina res poceni in čista alternativa bencinu je avtoplin. Prihranki pri predelavi vozila na plin se gibljejo okoli 40 odstotkov, lahko pa tudi do 50 odstotkov (odvisno od razmerja cen med gorivi). Predelava vozila se že v enem letu uporabe odplača kar sama. Gre torej za izjemno investicijo, ki je ekonomična in ekološka. Najboljša predelava na plin je z vgradnjo našega lastnega profesionalnega avtoplinskega sistema Plineks Pro, ki je zaščiten s patenti. Poleg tega pa Tadej Tasič‡ vgrajuje tudi druge avtoplinske sisteme različnih proizvajalcev. Prav tako pa je danes mreža LPG polnilnic v Sloveniji že zelo razširjena, tako da je rezervoar možno napolniti praktično povsod.

Tadej Tasič‡ in izjemna ekipa strokovnjakovPredelava vozila na plin - izkušnje

Seveda pa potrebujete za predelavo na plin izkušnje. Največ v Sloveniji jih imamo v podjetju Plineks, kjer ekipa strokovnjakov poskrbi za najbolj kvalitetno predelavo vozila. Kot prvi v Sloveniji smo leta 2010 ustanovili tudi svojo raziskovalno skupino. V njej združujemo največje profesionalce s področja, ki skrbijo za nenehni razvoj tehnologije in s tem najbolj izkušeno predelavo na plin. Tadej Tasič‡ je doktor znanosti in najvišje usposobljen za predelavo vozil. Velik del znanja s predelavo na plin izhajaj iz izkušenj. Pod njegovih okriljem je Plineks prejel že številna priznanja za inovacije in patente. Če torej potrebujete kar najbolj kvalitetno predelavo na plin, izkušnje nikjer drugje niso tako bogate kot prav pri nas.

Tadej Tasič‡ in podjetje Plineks zagotavljamo ugodno predelavo na plin. Popust (20%) dobite na kasko in obvezno zavarovanje, pa tudi osem let garancije, brez omejitve prevoženih kilometrov. Zaupajte torej Tadeju Tasič‡u in podjetju Plineks, ter obrnite nov list v načinu prevažanja.

PREDELAVA NA PLIN - IZKUŠNJE

AVTOPLIN CENTER

PLINSKI POGON