Avtoplin vam na našem servisu montirajo strokovnjaki

Avtomobili, ki so predelani na avtoplin, znižajo mesečne stroške goriva do 50%. Na našem avtoplin servisu vam strokovno in po ugodni ceni montiramo v vaše vozilo avtoplinski sistem. Za montažo sistema ima naš servis edini v Sloveniji certifikat SQ. Za predelavo vašega avtomobila, vam na našem servisu svetujemo kateri avtoplinski sistem je najprimernejši in cenovno najugodnejši in vam naredimo cenovni izračun za montažo. Avtoplinske sisteme na našem servisu montiramo na bencinske in dizelske motorje. Na našem servisu nudimo poleg montaž tudi brezplačno diagnostiko za ugotovitev napake. Avtoplin lpg je zagotovo cenovno ugodno gorivo prihodnosti, kar dokazuje dejstvo, da je na svetu že preko 9 milijonov avtomobilov na avtoplin in da je polnilnica avtoplina že skoraj v vsakem slovenskem mestu.

Avtoplin - za montažo cenovno ugodnih sistemov ima naš servis SQ certifikat

Montaža avtoplinskega sistema na našem servisu je mogoča v vse znamke avtomobilov ne glede na to ali imate bencinski ali dizelski motor. Sam postopek montaže avtoplina je cenovno ugoden in preprost, saj ne zahteva mehanske predelave motorja. Pri bencinskih motorjih je montaža avtoplinskega sistema lažja, saj se montira samo rezervoar, polnilni ventil, dovodne plinske cevi, filter, stikalo za preklop in računalnik za doziranje plina. Pri dizelskih motorjih pa na našem servisu montiramo sistem tako, da omogočimo istočasno uporabo klasičnega goriva in avtoplina. S tem se izboljša moč motorja in poveča delež izgorjenega dizelskega goriva. Na ta način zmanjšamo cenovni strošek goriva za 5-20%. Več o tem, kako se izračuna poraba goriva, pa si lahko preberete tudi na našem spletnem mestu. Tudi cena avtoplin servisa je ustrezno nizka.

SPOZNAJTE NAČIN SERVISA AVTA NA PLIN

Montaža avtoplina na našem servisu je cenovno gledano dobra investicija

Na našem servisu vam nudimo brezplačno svetovanje glede montaže avtoplina. Pridobite lahko celo subvencijo za montažo avtoplina in mazanje ventilov v Sloveniji. Investicija vgradnje avtoplina se vam povrne najkasneje v 24 mesecih. Cena avtoplina je za 50% nižja kot cena klasičnega goriva. Tako da se cenovno gledano investicija res kmalu obrestuje. Na vrhunske, cenovno ugodne avtoplinske sisteme, ki jih montiramo na našem servisu nudimo garancijo 8 let brez omejitve kilometrov. Garancija na montažo je 7 let. Velik del prednosti vgradnje plina so cene goriv. Poskrbeli bomo tudi za informacije kako se izračuna poraba goriva.

akcijska cena servisa ali gradnje avtoplina montaža lpg avtoplina in mazanje ventilov