Poraba goriva se z uporabo plinskega sistema v avtu zmanjša

Porabo goriva zmanjšamo z vgradnjo plinskega sistema v avto. V našem podjetju vam nudimo kvalitetno vgradnjo našega plinskega sistema in sistemov drugih proizvajalcev. Za zmanjšanje porabe goriva vašega avtomobila je potrebno izbrati najprimernejši plinski sistem, ki bo deloval optimalno. Porabo lahko znižamo pri avtih z bencinskimi in dizelskimi motorji. Nižja poraba pomeni manjši strošek tako, da se vam investicija vgradnje plinskega sistema v vaš avto hitro povrne. Povprečna poraba goriva je odvisna od dolžine prevožene relacije in od hitrosti vožnje. Običajno je pri daljših relacijah poraba nižja, saj je hitrost tudi bolj konstantna. Z majhnim rezervoarjem avtomobila se pri idealnih pogojih prevozi več kot 450 km. Pri porabi obeh goriv, se pravi plina in drugega goriva (bencin ali dizel) pa ima avto domet okoli 1000 km.

kako zmanjšati porabo goriva s PlineksomVgradnja plina je možna v bencinske in dizelske motorje

Kako zmanjšati porabo goriva? Pri vgradnji plinskega sistema v avto, se stroški za gorivo pri bencinskih motorjih znižajo za 45-55%. Pri dizelskih motorjih avtov pa se stroški za gorivo znižajo za 5-20%. Avtomobil sam preklaplja med enim in drugim gorivom, tako da je izkoristek maksimalen. Pri zagonu avtomobilskega motorja se porabi bencinsko oziroma dizelsko gorivo, pri nadaljni vožnji pa sistem samodejno preklopi na plin. Ko se avto ugasne, se prekine dotok plina, ker se zapre plinski varnostni ventil. Avto je spet pripravljen, da pri ponovnem vžigu porabi bencin oziroma dizel.

Manjša poraba goriva avto Poraba goriva je zelo velik strošek za lastnike avtomobilov, kako torej zmanjšati porabo goriva?

V današnjih časih predstavlja lastnikom avtomobilov strošek goriva velik finančni zalogaj, ker so cene goriv visoke. Plin ima najnižjo ceno med vsemi pogonskimi gorivi. Ker porabo goriva z vgradnjo plinskega sistema tako drastično znižamo, se čedalje več ljudi odloča za predelavo avtomobila na plin. Plinski sistem občutno zniža porabo goriva, zmanjša se tudi obraba motornih delov, motorno olje je uporabno dlje časa, na splošno se podaljša življenjska doba motorja.

PREDELAVA AVTA NA PLIN