Predelava vozila je na podlagi izkušenj ekonomična in smiselna

Predelava vašega vozila na plin je najboljša naložba za prihranek pri stroških goriva. Vozilo, ki je predelano na plin je po izkušnjahekonomično in zelo ekološko. Izkušnje uporabnikov po predelavi na plin takšnih vozil so pozitivne, o tem priča podatek, da je na svetu že več kot 9 milijonov vozil na plin. Vozila na plin imajo velik ekološki pomen, ker imajo znatno manjše emisije. Potek predelave vozil poteka brez težav. Predvsem zaradi izkušenj naših strokovnjakov in tudi izogiba kakšnih mehanskih posegov. Predelamo lahko vozila z bencinskim in dizelskim motorjem. Prihranek pri stroških goriva je po izkušnjah pri bencinskih motorjih 45-55%, pri dizelskih pa 5-20%. Predelana vozila na plin imajo iz izkušenj tišje in mirnejše delovanje motorja, življenjska doba katalizatorja se podvoji. Tako, da je na podlagi izkušenj res veliko dobrih argumentov za predelavo vašega vozila na plin.

Predelava vozil na plin - izkušnje uporabnikov

V našem podjetju smo začeli s predelavami vozil na plin leta 2010. Od tedaj smo nabrali veliko izkušenj s predelavo na plin. V vseh letih smo si nabrali veliko izkušenj predelave na rezlična vozila, ki so nas naredile še boljše. Iz izkušenj vemo, da je predelava vozila na plin koristna za motor in mu podaljšuje življenjsko dobo. Na podlagi izkušenj vemo tudi to, da je strošek goriva veliko manjši, če je vozilo predelano na plin. Tudi glede varnosti plina v rezervoarju pri nesrečah ni za skrbeti na podlagi izkušenj naših strank. Na splošno so izkušnje pozitivne, zato število predelav vozil narašča in tudi stranke ne poročajo o težavah z avtoplinom.

najboljša predelava vozila na plin - izkušnje

Najboljša predelava na plin je predelava v našem podjetju

Pri nas nudimo več vrst plinskih sistemov za kar najboljšo predelavo vozil. Kateri sistem je najboljši za vaše vozilo, bodo ugotovili naši serviserji, ki imajo veliko izkušenj. Vozilo bodo pregledali in se z vami pogovorili o vaših dosedanjih izkušnjah, vaših željah in pričakovanjih. Poleg našega lastnega plinskega sistema Plineks Pro za vaše vozilo, izvajamo predelave še s plinskimi sistemi drugih proizvajalcev. Predelavo vozila na plin izvajajo izkušeni strokovnjaki. Predelava na plin je hitra, končana je v enem dnevu. Garancija na plinske sisteme za vozila je 8 let brez omejitve kilometrov, na montažo pa 7 let.

SAMI SE PREPRIČAJTE O KVALITETNI PREDELAVI VOZIL


izkušena predelava na plin brez težav