Varčna vožnja vam prihrani veliko stroškov za gorivo - kako torej zmanjšati porabo goriva?

Z avtomobili, ki so predelani na plin, je vožnja zelo varčna. Po predelavi se ne boste več spraševali kako zmanjšati porabo goriva. Če imate avtomobil predelan na plin, boste svoje stroške za gorivo zmanjšali do 50%. Vožnja z avtomobili še nikoli ni bila tako varčna. Vgradnja avtoplina je varčna tudi zaradi tega, ker podaljšuje življenjsko dobo motorja. Na ta način privarčujete na servisih. Varčno in ekološko vožnjo z avtomobilom predelanim na plin država spodbuja. Zato nudi subvencije za predelave avtomobilov na plin. Ker so avtomobili z vožnjo na plin tako varčni, jih je po celem svetu že več kot 9 miljonov. V današnjem času so cene pogonskih goriv visoke, zato je znižanje stroškov za polovico z varčno vožnjo na plin zelo varčen ukrep. Varčna vožnja z avtomobili na plin je dolgoročna investicija za čisto okolje.

BREZ VEČJIH STROŠKOVNIH INVESTICIJ DO VARČNEGA AVTOMOBILA

Kako zmanjšati porabo goriva z ekološko varčno vožnjo na plin in obenem skrbeti za čisto okolje

Pri ekološko varčni vožnji z avtomobilom predelanim na plin znantno zmanjšamo izpust škodljivih in nevarnih emisij. Z vožnjo avtomobilov na klasična goriva močno onesnažujemo okolje in posledično tudi sami sebe. Ker so mejne vrednosti emisij v večjih mestih velikokrat presežene, država razmišlja o tem, da bi uvedla vstopne takse za avtomobile, ki najbolj onesnažujejo okolje. Varčna vožnja z avtomobili na plin pomeni manj emisij in večjo ekološka osveščenost. Ekološka varčna vožnja je trend prihodnosti saj moramo skrbeti za zdravo okolje naših naslednikov.

Vožnja na avtoplin je zelo varčna in udobna

Varčna vožnja na avtoplin se v voznih lastnostih ne razlikuje od vožnje na klasična pogonska goriva. Ko se avtomobil predela na plin, ohrani vse vozne lastnosti, ki jih je imel pred predelavo, le vožnja je bolj varčna. Odzivnost varčnega avtomobila na plin ostane enaka, edino kar se spremeni je, da se zmanjša poraba klasičnega goriva kar pomeni bolj varčno vožnjo. Ko ugasnemo motor, se varnostni ventil za plin samodejno zapre. Avtoplin ni strupen in v primeru razlitja ne onesnaži podtalnice. Rezervoar za plin, ki je vgrajen naknadno, je narejen iz jekla zato je bolj odporen na udarce kot običajni rezervoar klasičnega goriva, ki je iz plastike. Obiščote nas in ne boste se več spraševali kako zmanjšati porabo goriva.

kako zmanjšati porabo goriva? z varčno vožnjo na avtoplin varčni avtomobili omogočajo ekološko varčno vožnjo