Predelava vozila oz avtomobilov ter plačevanje predelave s prihranki

Predelava vozila oz avtomobilov na plin je zaradi visokih cen bencina in nafte postal trend, ne le v Sloveniji, temveč povsod po svetu. Če ste zaradi izkušnje visokih stroškov goriva začeli razmišljati o predelavi vozila na plin, vam zagotavljamo, da niste edini. Seveda, nihče ne želi posegati v svoje avtomobile, če gledamo z vidika »simpatije« do lastnega avtomobila, vendar pa nam pamet in ekološka zavest narekujeta ravno predelavo vozila na plin iz več razlogov. Primer: če vzamemo »povprečno« situacijo: poraba avtomobila 7,5, letno prevoženih 20 000 km, pomeni, da lahko samo zaradi predelave vozila prihranili približno 660 eur letno, kar v roku 5 let pomeni 3300 eur. Če upoštevamo ceno predelave vozila, pomeni, da bo predelava vozila v približno v dveh letih povrnila lasten strošek. Za vse, ki s svojim vozilom letno prevozite več, bo prihranek zaradi lpg predelave sorazmerno višji - prav tako pa bo doba povračila investicije v predelavo avtomobila sorazmerno nižja. Seveda ne obstaja možnost popolnega izračuna prihranka s predelavo vozila, saj poraba variira od avtomobila do avtomobila. Predelava vozila in izračun prihranka je odvisen od nihanja cen goriv, porabe v primerjavi z bencinom, hitrostjo preklopa med bencinom in lpg v hladnem oz toplem motorju vozila, itd.

predelava avtomobilov - izkušnjepredelava vozila na plin

Plačilo predelave vozila na plin z mesečnimi prihranki pri lpg gorivu

V našem podjetju Plineks, avtoplinski sistemi, d.o.o., nudimo našim strankam Plineks financiranje predelave avtomobilov oz vseh vrst vozil na način, da se predelava vozila plačuje mesečno z izračunani prihranki, ki jih imate mesečno zaradi uporabe plina namesto bencina, kar pomeni, da za predelavo vozila ne potrebujete dodatnih sredstev. Naše poslovalnice so po vsej Sloveniji, največ pa v Mariboru oz okolici Maribora. Natančneje na naslednjih lokacijah: Celje, Kranj, Koper, Ljubljana, Maribor, Mislinja, Murska sobota, Nova Gorica, Ptuj, Slovenj Gradec, Šmarješke Toplice in Vrhnika.

PREDELAVA OSEBNEGA VOZILA NA PLIN TUDI V MARIBORU!

Predelava vozila - razlogi za predelavo avtomobilov

Predelava vozila na plin je čedalje pogostejša in razlogov je več. Prvi, mogoče na prvi pogled najbolj očiten razlog je ekonomski, saj kot smo ugotovili je »povprečni prihranek« avtomobilov, ki uporabljajo plin namesto bencina 3300 EUR roku 5 let. Drugi, čedalje pomembnejši razlog pa je seveda ekološki, saj v obsegu referenčnega primera v petletnem obdobju znižamo izpust toplogrednih plinov v okolje in sicer, se zmanjša izpust CO2 za 750,00 kg, CO za 3,53 kg in HC za 0,51 kg. Prav tako pa lpg skrbi za motor avtomobilov, katerih življenjska doba je daljša, saj se mehanski deli v vozilih manj obrabljajo, posledična doživeta izkušnja pa je, tišje delovanje motorjev zaradi predelave vozil, kar je še posebno pomembno v okoljih in obdobjih, ko je prometna migracija velika oz povečana.

Predelava vozila in izkušnje voznikov avtomobilov z lpg sistemom

V naših 12ih poslovalnicah po Sloveniji, katerih je največ v Mariboru opravljamo predelavo avtomobilov in drugih vrst vozil z opcijo plačevanja s prihranki zaradi predelave vozila. Izkušnje strank so fenomenalne, saj se jim ne poveča mesečni izdatek, zato si lahko brez skrbi odločijo za predelavo vozila.

VAS ZANIMAJO IZKUŠNJE S PREDELAVO VOZILA NA PLINSKI POGON?


Izkušnje s predelavo na plin so pozitivne. Seveda so bili pomisleki, zaradi »posega v vozilo« zaradi predelave in tudi pomisleki zaradi manjše moči motorja, vendar so izkušnje povedale svoje. V odgovor pojasnjujemo, da je strokovno izvedena predelava vozila v naših poslovalnicah v Kranju, Ljubljani, Mariboru, Vrhniki, Celju, Kopru, Ptuju, Mislinji, Murski soboti, Šmarjeških Toplicah , Novi Gorici in Slovenj Gradcu varna in neopazna na zunanjosti avtomobilov. Dugo pojasnilo glede pospeševanja avtomobilov pa je ta, da naše ceste narekujejo umirjeno vožnjo, saj je zmožna hitrost vozil veliko višja od dovoljene hitrosti, zato ne glede na možnost hitrega pospeševanja taka vožnja ni ekonomična, niti ekološka, še manj pa varna.