Avto plin – cena avto plina več kot polovico nižja od cene bencina


utekočinjen naftni plin - PlineksNe verjamete? Preverite statistične podatke za bencin in avto plin. Cena utekočinjenega naftnega plina je že ves čas veliko nižja. Strokovnjaki napovedujejo, da se bo cena bencina in nafte še naprej dvigovala, medtem ko za LPG velja, da bo cena ostala približno enaka. Zato je avtomobil na plin kljub strošku za predelavo, ki znaša od približno 1000 do okoli 1500 evrov (odvisno od tipa avtomobila), še vedno bistveno cenejši, kot če kot pogonsko gorivo uporabljate bencin ali nafto. Cena za avto plin je v času, ko se je bencin kar precej podražil, celo nekoliko padla, danes pa ni bistveno višja kot pred desetimi leti. Kaj pa cena bencina? Da, ta je neverjetno narasla. 


Trenutna cena goriva za avto plin in najcenejša vgradnja avtoplina


Cena je že sama na sebi dovolj prepričljiv dejavnik, lahko pa vam zagotovimo tudi, da cena avto plina ni edina dobra stran, ko se odločite uporabljati avtomobil na plin. V podjetju Plineks vam namreč nudijo najcenejšo vgradnjo avtoplina. Poleg polovico cenejšega goriva namreč prihranite tudi zato, ker ima plin pozitivne učinke na obrabo motorja in drugih delov avtomobila, pa še onesnaževali boste bistveno manj.

 

 

NAJCENEJŠA VGRADNJA AVTOPLINA VAS ČAKA PRI PLINEKSU

 

 


cena najcenejšega utekočinjenega naftnega avto plinAvtomobil na plin je vozilo sedanjosti in prihodnosti


Pri tistih, ki se odločijo za avto na plin, cena predelave in utekočinjenega naftnega plina navadno ni edini dejavnik, je pa pogosto najpomembnejši. Podatki o tem so zanesljivo impresivni, saj za liter utekočinjenega naftnega plina odštejete polovico manj, kot za liter bencina. A pri mnogih cena avto plina ni najpomembnejša. Pogosto odločitvi botruje tudi to, da želi uporabnik pri transportu čim manj onesnaževati okolje in avto plin je zanesljivo smotrna izbira. Cena, ki jo okolje plačuje zaradi naše brezbrižnosti, je ogromna, in skrajni čas je, da vsak izmed nas tudi pri sebi sklene, kaj bo storil za boljši jutri naših zanamcev.

 

 

 

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO STRAN

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Plineks d.o.o.
Naslov
Straže 65
2382 Mislinja
Spletna stran
041 300 020
Seznam fraz
Avto plin cena, cena avto plina, avtomobil na plin, LPG cena
ZEMLJEVID