Avto plin - cena avto plina več kot polovico nižja od cene bencina

utekočinjen naftni plin - PlineksNe verjamete? Preverite statistične podatke za bencin in avto plin. Cena utekočinjenega naftnega plina je že ves čas veliko nižja. Strokovnjaki napovedujejo, da se bo cena bencina in nafte še naprej dvigovala, medtem ko za LPG velja, da bo cena ostala približno enaka. Zato je avtomobil na plin kljub strošku za predelavo, ki znaša od približno 1000 do okoli 1500 evrov (odvisno od tipa avtomobila), še vedno bistveno cenejši, kot če kot pogonsko gorivo uporabljate bencin ali nafto.Cena za avto plinje v času, ko se je bencin kar precej podražil, celo nekoliko padla, danes pa ni bistveno višja kot pred desetimi leti. Kaj pa cena bencina? Da, ta je neverjetno narasla.

Trenutna cena goriva za avto plin in najcenejša vgradnja avtoplina

Cena je že sama na sebi dovolj prepričljiv dejavnik, lahko pa vam zagotovimo tudi, da cena avto plina ni edina dobra stran, ko se odločite uporabljatiavtomobil na plin. V podjetju Plineks vam namreč nudijo najcenejšo vgradnjo avtoplina. Poleg polovico cenejšega goriva namreč prihranite tudi zato, ker ima plin pozitivne učinke na obrabo motorja in drugih delov avtomobila, pa še onesnaževali boste bistveno manj.

NAJCENEJŠA VGRADNJA AVTOPLINA VAS ČAKA PRI PLINEKSU

cena najcenejšega utekočinjenega naftnega avto plinAvtomobil na plin je vozilo sedanjosti in prihodnosti

Pri tistih, ki se odločijo za avto na plin, cena predelave in utekočinjenega naftnega plina navadno ni edini dejavnik, je pa pogosto najpomembnejši. Podatki o tem so zanesljivo impresivni, saj za liter utekočinjenega naftnega plina odštejete polovico manj, kot za liter bencina. A pri mnogihcena avto plinani najpomembnejša. Pogosto odločitvi botruje tudi to, da želi uporabnik pri transportu čim manj onesnaževati okolje inavto plinje zanesljivo smotrna izbira. Cena, ki jo okolje plačuje zaradi naše brezbrižnosti, je ogromna, in skrajni čas je, da vsak izmed nas tudi pri sebi sklene, kaj bo storil za boljši jutri naših zanamcev.