Avto na plin: težave lahko odpravimo. Nizka poraba goriva, ugodna cena montaže


Avto na plin lahko, kljub temu, da ima veliko prednosti, še vedno povzroča nekatere težave. Prednosti vožnje na avtoplin so mnoge: poraba goriva za avto, ki nima plinskega sistema, je zagotovo večja kot poraba avtoplina. Cena avto plina je v primerjavi z ostalimi gorivi občutno nižja, avto na plin oziroma motor v avtu pa bo imel daljšo življenjsko dobo. V podjetju Plineks vam ponujamo ugodno ceno montaže plina v avto. Obiščite nas v eni izmed naših poslovalnic, ki se nahajajo v Novem mestu, Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Ptuju, Vrhniki, Mislinji itd., če tudi sami razmišljate o avtu na plin. Težave, ki se lahko pojavijo, pa lahko pri nas brez težav odpravimo.

Ugodna cena montaže plina v avto: izberite najboljše

Zakaj izbrati montažo plina v avto pri nas? Ker smo edino podjetje v Sloveniji, ki ima na področju vgradnje avtoplinskih sistemov, certifikat SLOVENSKE KAKOVOSTI. Cena montaže plina v avto je pri nas ugodna, avto na plin pa vam bo kljub morebitnim težavam prinesel veliko: do 50 % nižje stroške goriva, do 800 € subvencije pri vgradnji, 8 let garancije brez omejitve prevoženih kilometrov, brezplačno nadomestno vozilo, za do 35 % podaljšano življenjsko dobo motorja in še veliko več. V primeru težav z avtom na plin, pa vabljeni v Plineks, kjer se bomo po najboljših močeh potrudili, da težave odpravimo. In spet boste lahko uživali v vožnji na avtoplin.

Avto na plin: katere težave se lahko pojavijo?


avto plin Če se odločite za avto na plin, lahko pričakujete, poleg številnih prednosti, tudi nekatere težave, med drugim se lahko pojavijo težave s povečano korozijo na izpušnem sistemu. V nekaterih primerih se pojavijo težave tudi z ventili, vžigalnimi svečkami ali šobami za vbrizg. Ker so težave pri avtu na plin večinoma pogojene s slabo izbiro materiala, se pred predelavo avta na plin dobro pozanimajte o izvajalcu. Kljub morebitnim težavam pa bo vožnja na avtoplin cenovno ugodna, izognili se boste velikim stroškom za gorivo, poleg tega pa boste poskrbeli za bolj čisto okolje. Vabljeni v Novo mesto, Koper, Maribor in ostale naše poslovalnice po Sloveniji.

VEČ O PREDELAVI AVTOMOBILA NA PLIN