Darilni bon za masažo kot odlično in domiselno darilo

Nimate ideje, kaj bi slavljencu podarili za rojstni dan? Morda za božič, novo leto ali materinski dan? Ste pomislili na darilni bon za masažo? Bodite domiselni in podarite darilni bon! Lahko ste prepričani, da boste obdarovancu pričarali velik nasmeh na obrazu. Darilni boni za različne masaže so vam po ugodnih cenah na voljo v salonu tajske masaže Onzonthai na Rudniku v Ljubljani. Darilni bon za masažo vam lahko pošljemo tudi po pošti.

Darilni bon za masažo - pestra izbira tajskih in ostalih masaž

Darilni bon za masažo je odlična ideja, saj ima masaža ogromno pozitivnih učinkov tako na človekovo telo kot duha. Darilni boni so vam na voljo za naslednje storitve:
- tradicionalna tajska masažaDarilni bon | Tajska masaža
- tajska masaža s toplimi zelišči
- tajska masaža z aromatičnimi olji
- masaža stopal
- antistresni programi
- prenatal masaža za nosečnice
- čokoladna masaža
- masaža z mangovim maslom
- masaža obraza, glave in vratu
- tajska masaža z aloe vero
- tajska masaža macadamia
- tajska masaža z arganovo kremo


Darilni bon za masažo lahko dobite za vse zgoraj naštete storitve. Izbira je zares velika, zato vam priporočamo, da preizkusite različne masaže in se na podlagi lastnih izkušenj odločite, katera masaža oz. darilni bon za masažo bi bil za obdarovanca najprimernejši..


Darilni boni za najboljše masaže s profesionalno tajsko maserko

Najboljše masaže v Ljubljani ste lahko deležni v salonu tajske masaže Onzonthai, kjer vrhunsko delo opravlja profesionalna tajska maserka z večletnimi izkušnjami. Darilni boni so vam na voljo za kar 12 različnih storitev, zato smo prepričani, da boste našli primeren darilni bon za masažo za prav vsakogar. Zelo priljubljena izbira je darilni bon za tradicionalno tajsko masažo, ki deluje sprostitveno in vpliva na izboljšanje krvnega obtoka. Poleg tega vam tradicionalna tajska masaža izboljša tudi pretok življenjske energije po telesu ter zagotavlja večjo gibljivost sklepov. Za večino masaž so vam na voljo darilni boni za 30, 50 ali 80 minut, zato lahko odločitev enostavno prilagodite potrebam in željam obdarovanca ter vašim finančnim zmožnostim. Če je le mogoče, se odločite za darilni bon za 80 minutno masažo, ki zagotavlja temeljito sprostitev in prečiščenje energijskih linij oziroma meridianov. Razveselite vašega najbližjega in mu podarite darilni bon za masažo!

Onzonthai | Darilni bon za masažo, darilni bon, darilni boni - povezave do naše spletne strani:

- Darilni bon za masažo
- Darilni bon
- Darilni boni