Salon tajske masaže Onzonthai Ljubljana - najboljša sprostilna masaža v Ljubljani

Salon tajske masaže Onzonthai s svojo ponudbo masaž predstavlja enostavnejšo in bolj zanesljivo pot do dobrega počutja kot številni drugi masažni saloni v Ljubljani. Poleg tradicionalne tajske masaže vam salon masaže Onzonthai nudi tudi tajsko masažo z aromatičnimi olji in s toplimi zelišči ter z aloe vero, s 100% arganovo kremo in tajsko masažo macadamia. Salon masaže izvaja tudi druge masaže, kot so antistresna sprostilna masaža, masaža stopal, čokoladna masaža in prenatal masaža, ki je prilagojena nosečnicam.

Tradicionalna tajska masaža se izvaja z različnimi terapevtskimi tehnikami, ki v osnovi temeljijo na navornem raztezanju mišic ob hkratnem pritiskanju na energijske točke, da bi se znova vzpostavil neoviran pretok energije skozi telo. Tehnik za masažo je več kot 100, ta, da se maser s koleni ali pa kar s podplati sprehodi po stranki, je le ena izmed njih.

Masažni saloni v Ljubljani nudijo različne tajske masaže

Tajska masaža z aromatičnimi olji je v primerjavi z nekoliko tršo tradicionalno masažo bolj sproščujoča in ne vpliva samo na telo, ampak pripomore tudi k boljšemu duševnemu počutju, saj učinkovito blaži stresna in tesnobna občutja. Temelj masaže je blagodejno glajenje in gnetenje mehkih tkiv celotnega telesa, dopolnjuje pa jo izbrana mešanica naravnih aromatičnih olj, ki vas popelje v stanje popolne sprostitve.

Nekateri masažni saloni v Ljubljani izvajajo tudi zeliščno tajsko masažo, pri kateri se uporabljajo v bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišča, ki blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa zagotovijo prijetno sprostitev celotnega telesa. Topla zelišča povečajo vpojnost nanešenega eteričnega olja, kar botruje boljšemu obnavljanju kože ter povečevanju njenega tonusa. Zeliščna masaža pripomore k regeneraciji telesa in vzpostavitvi notranje harmonije.

Darilni bon za masažo
Masažni saloni v Ljubljani - darilni bon za masažo odlična ideja za darilo

Osebi, ki vam veliko pomeni, lahko podarite naš darilni bon za masažo. Masaža je lahko lepo darilo za Valentinovo, dan žena, rojstni dan, obletnico, novo leto, božič ali pa kar tako. Podobno kot drugi masažni saloni v Ljubljani vam tudi salon masaže Onzonthai lahko ponudi darilni bon za masažo po vaši želji. Naročite ga lahko na telefonski številki 040-191-484, prevzamete pa osebno v našem salonu - Salon tajske masaže Onzonthai, Jurčkova cesta 1, Ljubljana. Darilni bon za masažo vam lahko pošljemo tudi po pošti (po povzetju).

Masaža predstavlja enostavno in zanesljivo pot do boljšega počutja. Zato ste vabljeni v salon masaže Onzonthai Ljubljana, kjer se boste lahko prepustili rokam izkušenih maserjev.


Onzonthai | Najboljši salon tajske masaže v Ljubljani - povezave do naše spletne strani: