Tajska masaža hrbta je namenjena sprostitvi ramenskega obroča in boljši gibljivosti

Tajska masaža hrbta izboljšuje gibljivost sprošča napetost v ramenskem obroču. Bolečine v predelu hrbta, križa in ramen so pogosto posledica nepravilne drže, številnih ur, ki jih preživimo sede v pisarnah, pa tudi stresa. Tistim, ki posebno obremenjujete hrbtne mišice in ramenski obroč zato priporočamo tajsko masažo hrbta. Opis vseh naših tretmajev najdete na naši spletni strani, na prav vsako obliko tajske masaže, ki jo izvajamo, pa od ponedeljka do petka prejmete tudi 10 odstotni popust.

VE

VEČ O TAJSKIH MASAŽAH

Ideja za romantično darilo: tajska masaža - popust na darilne bone in izbrane masaže vsak dan v tednu

Tajska masaža hrbta v dvoje je romantično darilo, ki ga lahko podarite svojemu partnerju ali partnerici. Tajska masaža pozitivno vpliva na vaše počutje, za par pa je to prav posebna izkušnja. Tajska masaža v dvoje je namenjena sprostitvi obeh. Stimulacija energetskih točk v čudovitem ambientu, sproščujoči glasbi in z uporabo dišečih eteričnih olj, bo prebudila vaše čute, sprostila pretok telesne energije in vzpostavila notranje ravnovesje. Podarite darilni bon za tajsko masažo! Popust na vse masaže vam nudimo od ponedeljka do petka, v dopoldanskem času, med 10. in 14. uro, pa se lahko razvajate z izbrano tajsko masažo, kar 40 odstotkov ceneje.

tajska masaža hrbtatajska masaža promocija popust

Drug drugemu ali skupaj si privoščita resnično sprostitev v salonu Onzonthai

S tajsko masažo hrbta sprostimo akupresurne točke ob hrbtenici, redni obiski pa učinkovito odpravljajo bolečine in povečujejo fleksibilnost vaše hrbtenice. Ker današnji hitri tempo življenja gotovo obremenjuje oba, si privoščita tajsko masažo hrbta ali katero drugo masažo za par, recimo antistresno terapijo. Odločita se za tisto terapijo oz. obliko tajske masaže, katere opis vama najbolj ustreza, saj je vsaka prilagojena sproščanju specifičnih točk na telesu. Ker na tajske masaže nudimo kar do 40 odstotni popust, boste iz našega salona odšli resnično sproščeni.