Masaža, da se boste počutili bolje, vitalno in sproščeno

Tajska masaža je tisočletna veščina. Thai masaža stimulira glavne energijske točke v telesu in tako ponovno vzpostavi ravnovesje med fizičnim in duhovnim telesom. To ravnovesje je občutljivo, zato je dobro, da se masaže poslužujemo pogosto, saj je kvaliteta življenja ob redni masaži bistveno večja. Tradicionalna tajska masaža je svetovno znana in preizkušena. Če dvomite v povedano, vam predlagamo, da se nekajkrat udeležite naše masaže v Ljubljani in sprevideli boste, da bo vaše življenje potekalo prijetneje. V našem salonu v Ljubljani opravljamo masaže različnih vrst. Posebej zanimiva je masaža za nosečnice. Svojim znancem lahko poklonite tudi darilni bon za masažo, ki ga lahko kupite v našem salonu ali pa ga naročite po pošti.

Tajske masaže različnih vrst

Masaža vas bo očarala, prevzela, sprostila in olajšala

Ko enkrat začnete z masažo, boste težko prenehali, saj se boste zavedeli njene velike kvalitete. Tradicionalna tajska masaža namreč pomeni razvajanje vašega telesa in duha. Temu pa se je zelo težko upreti, kot to enkrat spoznate. Vsi, ki ste željni masaže v Ljubljani, ste toplo vabljeni v naš salon. Še posebej ste vabljene bodoče matere, za katere imamo posebno masažo za nosečnice. Predlagamo vam, da si ogledate naš cenik na naši spletni strani, saj vam nudimo tudi zelo visoke popuste. Tam boste izvedeli tudi vse o pogojih za nakup darilnega bona za masažo.

MASAŽE VSEH VRST - OBIŠČITE NAS V LJUBLJANI

Naše masaže v Ljubljani so zelo raznovrstne in pestre

Naše masaže v Ljubljani so raznolike, tako da se za vsakogar najde nekaj zelo prijetnega. Poleg tradicionalne vam nudimo še tajsko masažo z aromatičnimi olji, tajsko masažo s toplimi zelišči, masažo stopal, antistresne programe, čokoladno masažo, masažo z mangovim maslom, tajsko masažo z aloe vero, tajsko masažo macadamia, tajsko masažo z arganovo kremo in masažo za nosečnice. Masaža za nosečnice je posebej zanimiva, saj je bodoča mama izpostavljena večjemu stresu. Z masažo za nosečnice lajšamo stres, odpravljamo bolečine v hrbtenici ter otekline na rokah in nogah.

Tajskamasaza.eu | Masaža, da boste spet sproščeno zadihali - povezave do naše spletne strani: