Masaža za dva bo obema partnerjema prinesla sprostitev

Ste morda razmišljali o tem, da bi radi partnerja ali partnerko presenetili z res izvirnim zmenkom? Morda ne marate klišejev in se vam zdi, da je dandanes res težko najti nekaj originalnega? Mi imamo odgovor na vaše vprašanje oziroma izziv. Omislite si masažo za dva. Thai masaža, ki črpa iz tisočletne tradicije, je lahko tudi masaža za pare. Privoščite si masažo za dva v prijetnem in sproščujočem vzdušju našega salona. Tam se boste lahko mirno sprostili in prepustili rokam izkušenih specializiranih maserjev, ki bodo izvedli eno od oblik tradicionalne tajske masaže kot masažo za dva. Priporočamo čokoladno masažo v dvoje, lahko pa se odločite tudi za zdravilno masažo stopal.

PRIVOŠČITE SI MASAŽO ZA DVA

Masaža za dva po napornem delovniku lahko poživi razmerje

Thai masaža za dvaSta oba življenjska partnerja polno zaposlena in se oba domov iz službe vračata utrujena? Bi si rada vzela kakšen večer zase, a za to nimata energije zaradi vsakodnevnega stresa in naporov? Bi se rada posvetila drug drugemu, a se morata najprej spočiti, potem pa za druge stvari zmanjka časa? Mi imamo za vas odlično rešitev! Pridita skupaj v naš salon in si privoščita masažo za dva. Masaža za pare poteka v istem prostoru, tako da lahko partnerja med seboj komunicirata. Masaža za pare bo obema omogočila sprostitev, aktiven počitek in skupaj bosta nabrala novih moči. Po koncu masaže za pare se bosta počutila polna energije in spet se bosta lahko polno posvetila drug drugemu, kajti lahko bi rekli, da thai masaža dela čudeže. Za posebno razvajanje se lahko odločita za čokoladno masažo v dvoje. Masaža za dva utegne tako postati nepozabna. Prepričani smo, da bosta masažo za pare priporočila tudi vajinim prijateljem.

Thai masažo imenujemo masažo za dolgo življenje

Tradicionalno tajsko masažo imenujemo masaža vitalnosti, ker za razliko od klasične masaže deluje globinsko. Nekateri zato verjamejo, da podaljšuje življenje. Thai masaža temelji na obdelovanju glavnih nevidnih energetskih linij, ki jih imenujemo tudi meridiani in tečejo po celem telesu. Po njih naj bi tekla življenjska energija. Pri thai masaži s pritiskanjem raztezanjem in zvijanjem poživimo delovanje celotnega telesa. Tiste mišice, ki so utrujene sprostimo, tiste pa, ki so pasivne, stimuliramo.

Tajskamasaza.eu | Masaža za dva za zanimivo preživet večer - povezave do naše spletne strani: