Masaža za nosečnice vam omogoči blagodejno počutje

Masaža za nosečnice je idealni način, kako našim mamicam pomagati, da se znebijo nakopičenega stresa. V našem thai masažnem salonu vam zato nudimo vrhunsko thai masažo hrbta v nosečnosti, s čimer poskušamo odpraviti vso nakopičeno bolečino v hrbtenici ter poskrbimo za dobro počutje matere ter še ne rojenega otroka. V našem salonu tajske masaže si prav tako lahko naročite darilni bom za masažo, ki ga lahko podarite vašim najbližjim kot izvrstno darilo za vse priložnosti. Tudi darilni bon za masažo za nosečnice si lahko priskrbite za ugodno ceno, zato nikar ne omahujte temveč si oglejte naš cenik masažnih storitev že danes!

Vrhunska masaža za nosečnice v našem thai masažnem salonu

Refleksna masaža v nosečnosti bo poskrbela, da boste znebili vsega nakopičenega stresa ter oteklin v rokah in nogah, prav tako pa si lahko pri nas privoščite tudi antistresno masažo glave, vratu in hrbta. Cena masaže hrbta ter drugih delov se razlikuje od vrste same thai masaže ter njenega trajanja, za več informacij pa si oglejte naš cenik masažnih storitev ali pa se kar osebno obrnite na nas! Naš salon tajske masaže vam je tako na voljo od ponedeljka do sobote, nahajamo pa se v Ljubljani na Jurčkovi cesti 1. Pri nas pa si lahko priskrbite tudi darilni bon za masažo, pa naj bo to masaža hrbta v nosečnosti ali antistresna masaža glave, ter tako vašim najbližjim polepšate dan z izvirnim darilom.

Masaža za nosečniceDarilni bom za masažo hrbta v nosečnosti

V času nosečnosti so mamice pod velikim stresom ter v bolečinah, zato jim le privoščite vrhunsko masažo za nosečnice. Masaža hrbta v nosečnosti je tako nadvse primerna, da se bodoče mamice znebijo nakopičenega stresa, njihovo dobro počutje pa vsekakor vpliva tudi na počutje otroka v materinem telesu. Refleksna masaža v nosečnosti je tako prilagojena specifičnim potrebam posameznih mamic, cena masaže hrbta pa se med posameznimi masažami za nosečnice seveda razlikuje, zato si le oglejte naš cenik masažnih storitev ali pa se kar osebno oglasite v našem thai masažnem salonu. Masaža za nosečnice je lahko tudi popolno darilo za mlade mamice, zato jim le privoščite darilni bon za masažo hrbta v nosečnosti in zagotovo vam bodo neizmerno hvaležne.

Onzonthai, Salon tajske masaže | Antistresna masaža za nosečnice.