Masažni salon Onzonthai Ljubljana - dobra antistresna tajska masaža v Ljubljani

Masažni salon Onzonthai Ljubljana s svojo ponudbo masaž predstavlja enostavno in zanesljivo pot do boljšega in vitalnejšega počutja. Tradicionalna tajska masaža se izvaja z različnimi terapevtskimi tehnikami in razteznimi vajami ter pritiski na energijske točke po telesu. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene mišice in spodbudimo speče. Ker deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oz. masaža vitalnosti.
Masažni salon Onzonthai Ljubljana vam nudi različne verzije tajske masaže, vsaka izmed njih pa je na svoj specifičen način prilagojena sproščanju problematičnih točk. Poleg tradicionalne tajske masaže se lahko odločite tudi za tajsko masažo z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči, z aloe vero, s 100% arganovo kremo in s kremo macadamia.


Masažni salon Onzonthai Ljubljana pa izvaja tudi masaže, kot so:

Antistresna masaža v Ljubljani - masaža glave, vratu in hrbta

Antistresna masaža v salonu Onzonthai v Ljubljani je odlična izbira za vse, ki ste izpostavljeni stresu ali še vedno čutite njegove posledice. Antistresna masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom na vratu in zgornjemu delu hrbta, saj se tu največkrat kažejo napetosti kot posledica stresa - bodisi zaradi življenjskega stila bodisi zaradi zahtevne službe v strežbi, s strojem, za volanom ali z računalnikom. Masažni prijemi so bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da zagotovijo popolno sprostitev telesa. Za izvajanje masaže uporabljamo masažna olja, ki so jim dodana eterična olja. Izbira aromatičnih olj je odvisna od vrste težav, ki nastopajo pri posameznikih.


Masaža glave, vratu in hrbta, ki jo nudi masažni salon Onzonthai Ljubljana, pripomore k:

  • Antitresna masažasprostitvi vratnih mišic in boljši mobilnosti,
  • lajšanju glavobolov,
  • lajšanju bolečin v ramenih,
  • izboljšanju pretoka krvi,
  • in nasploh k izboljšanju počutja.

Masaža je lepo darilo za Valentinovo, dan žena, rojstni dan, obletnico, novo leto, božič ali kar tako. V našem salonu v Ljubljani so vam na voljo darilni boni za vse vrste masaž. Naročila sprejemamo na telefonski števili 040-191-484, darilni bon pa lahko prevzamete osebno v našem salonu - Masažni salon Onzonthai, Jurčkova cesta 1, Ljubljana, ali pa vam ga pošljemo po pošti (po povzetju).

Redna masaža pripomore, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši. Zato nikar ne odlašajte in čim prej obiščite Masažni salon Onzonthai Ljubljana, kjer vas čaka najbolj sproščujoča masaža v Ljubljani.

Vabljeni!


Onzonthai | Salon tajske masaže v Ljubljani s kakovostno in ugodno ponudbo - povezave do naše spletne strani: