Masaža v dvoje - sprostitev in razvajanje telesa ter duha

Z mislijo na vaše dobro počutje vam v salonu Onzonthai nudimo različne vrste tajske masaž v dvoje. V hitrem in stresnem tempu življenja radi pozabimo nase in svoje bližnje, zato je prav, da se ustavimo in si vzamemo čas za trenutke z najdražjimi.

Sprostite telo in duha: s tajsko masažo razvajajte sebe, jo podarite ali jo preizkusite v dvoje

V našem masažnem salonu boste dosegli telesno in duševno ravnovesje. Na voljo je:

in še več posebnih tretmajev, prilagojenih za posameznike ali pare, ko si želite razvajanja in lajšanja bolečin ter stresa.
Masaža v dvoje se izvaja v istem prostoru, ob sproščujoči glasbi se boste v prijetnem tajskem ambientu prepustili čarobnim rokam naših maserjev, ki bodo poskrbeli, da boste iz salona odšli umirjeni, zadovoljni in brez bolečin. Želite partnerja posebno razvajati? Čokoladna masaža v dvoje je posebna in zanimiva izkušnja za romantične pare, ki vas bo zbližala.

PREVERITE UGODNE CENE TAJSKIH MASAŽ

masaža hrbtenice v dvojemasaža za dva

Masaža hrbtenice - že en obisk znatno olajša boleče hrbtne mišice

Masaža hrbtenice, kakor tudi druge oblike klasične tajske masaže potekajo na trdi podlagi, med tem ko ste oblečeni v udobna bombažna oblačila. Posebno je priporočljiva za tiste, ki veliko časa preživijo sede in tako obremenjujejo hrbtne mišice ter ramenski obroč. Masaža hrbta in vratu se posveča akupresurnim točkam vzdolž hrbtenice, ki jih maserji s različno močnimi pritiski sprostijo in omogočijo prost pretok energijskih poti. Takšna masaža odpravi mišične vozle, ki povzročajo bolečino in napetost. Samo ena masaža hrbtenice lahko stanje občutno izboljša za nekaj dni, pri kroničnih in dolgotrajnih bolečinah pa je priporočljiv več obiskov, saj lahko težave tudi popolnoma odpravimo. Cena masaže hrbta je odvisna od trajanja masaže, ali jo izvajamo v dvoje ali ne, cenik pa preverite na naši spletni strani. Ne spreglejte niti akcijske ponudbe ter velikih popustov in še danes naredite nekaj zase.

PREBERITE VEČ O MASAŽAH