Sproščujoč odklop od vsakdana

Tajska masaža je odlična izbira za popolno sprostitev po napornem delovniku ali delovnem tednu. Sama tradicija izhaja iz tisočletne modrosti o glavnih energijskih točkah v telesu, ki jih je možno s pomočjo stimulacije sprostiti in tako vzpostaviti popolno ravnovesje med telesom in duhom.

Ne glede na to, ali se odločite za masažo celega telesa ali le določenega predela, v vsakem primeru boste deležni akupresure in blagodejnih učinkov, ki jih ta prinaša. Počutili se boste bolj vitalne in samozavestne, prav tako pa se z masažo učinkovito lajša tudi številne fizične simptome kot so boleče mišice ali glavoboli.

Masaža celega telesa

V salonu v Ljubljani vam je na voljo pestra izbira različnih verzij masaž, vsaka izmed katerih je prilagojena specifičnim potrebam in namenjena sproščanju problematičnih točk. V nekaterih primerih se izvajajo v kombinaciji z refleksoterapijo stopal ali pa z aromatičnimi olji, ki poskrbijo za kar najbolj razkošno razvajanje čutov. Uporaba mangovega masla, aloe vera ali macadamie se priporoča za zrelo ali suho kože, ki je potrebna intenzivne ter temeljite nege. Aloe vera je predvsem primerna predvsem poleti, saj zagotavlja prijetno hlajenje opečene kože in pripomore k hitrejšemu celjenju. Masaža celega telesa zagotavlja celostno sprostitev, kjer se maserka posveti vsem delom telesa, vključno z bolečimi ali otrdelimi mišicami. Nasprotno se masaža obraza osredotoča le na glavo in obrazna tkiva. Pripomore k lepšemu in bolj mladostnemu videzu kože, saj gladi gube. Prav tako zmanjšuje pojavnost glavobolov in bolečin v vratu, ki so pogost rezultat stresnega življenjskega sloga. 

Tajska masaža celega telesaTajska masaža v masažnem salonu Ljubljana

Romantična masaža za par ali bodoče mamice

Čokoladna masaža je enkratna in romantična vrsta sprostitve za vse ljubitelje čokolade, saj se pri masiranju uporablja kakovostno kakavovo maslo. Navdušuje s svojim božanskim vonjem, hkrati pa zagotavlja tudi dober tretma za suho kožo in strije. Zaradi vsebnosti kofeina pospeši krvno cirkulacijo in tako poskrbi za hitrejšo obnovo kože. Vsebnost antioksidantov v kakavu obnavlja kolagen in preprečuje staranje kože. Velikokrat se take masaže poslužujejo tudi nosečnice – mišljenje, da tajska masaža zanje ni primerna, je zmotno. Z nekaj prilagoditvami ima masaža v nosečnosti enkratne fizične in psihične koristi. Zmanjšuje stres, sprosti misli, poveča pretok energije in izboljša prekrvavitev. Hkrati poskrbi đe za utrujene mišice in otečene noge, s katerimi se sooča marsikatera nosečnica. 

Privoščita si masažo za pare >>

Darilni bon za masažo v Ljubljani

Darilni bon za masažo je odlično darilo, s katerim pravzaprav ne morete zgrešiti. Primerno je ob vseh priložnostih, razveselili pa se ga bodo tako sorodniki kot poslovni partnerji ali prijatelji. Z bonom jim podarite trenutek zase: sproščujoče razvajanje v uglednem masažnem salonu z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami. Gre za tretma, ki ga obdarjenec ne bo pozabil in lepa izkušnja bo v njegovem spominu ostala še dolgo.