Cena masaže v thai masažnem salonu

Cena masaže v Ljubljani ni nikjer tako ugodna, kot v našem Onzonthai salonu tajske masaže. Naš cenik masažnih storitev vam nudi pestro izbiro med različnimi tajskimi masažami z olji, antistresnimi masažami glave, masažo hrbta in vratu ter vrhunsko masažo za nosečnice. Cena masaže se seveda med posameznimi vrstami razlikuje, odvisna pa je tudi od trajanja posamezne thai masaže. Oglejte si torej naš cenik masažnih storitev ali pa se kar osebno oglasite v našem salonu tajske masaže na Jurčkovi cesti 1 na Rudniku in z veseljem vam bomo pomagali pri pravi izbiri ustrezne masaže v Ljubljani!

Izjemno ugodna cena masaže v Ljubljani

Onzonthai cenik masažnih storitev vam na voljo ponuja raznolike vrste tajskih masaž z olji, kjer lahko uporabljamo različna aromatična olja, lahko pa se odločite tudi za thai masažo z aloe vero, macadamio ali arganovo kremo. Prav tako se lahko odločite za antistresno masažo glave, hrbta in vratu, ki vas bo razbremenila nakopičenega stresa ter vas spravila v zasluženo dobro počutje. Za posamezne cene masaž v Onzonthai Ljubljana si le oglejte naš cenik masažnih storitev, za več informacij pa nas lahko tudi pokličete ali pa se kar osebno oglasite v našem salonu tajskih masaž na Rudniku.

Ugodna cena masaže

Pester cenik masažnih storitev v Onzonthai salonu tajskih masaž

Na redne cene masaže vam nudimo tudi od 10 do 40% popusta, prav tako pa vam omogočamo nakup darilnega bona za masažo, s katerim lahko razveselite vaše najbližje. Tradicionalna tajska masaža namreč postaja vse bolj priljubljena, za nizko ceno masaže v Ljubljani pa se boste tako razbremenili vsega stresa in napetosti ter boste kot prerojeni zakorakali v nov dan. Privoščite si torej masažo hrbta in vratu ali masažo za nosečnice, nudimo pa vam tudi tajske masaže za dva, zato nikar ne omahujte, temveč si čim prej oglejte našo pestro ponudbo thai masaž.

Onzonthai, Salon tajske masaže | Ugodna cena masaže v Ljubljani.