Tajska masaža - thai terapije učinkovito nad stres, izgorelost ter bolečine

Tradicionalna tajska masaža, thai masaže drugih oblik temeljijo na več stoletni tajski tradiciji, ki združuje indijsko in kitajsko medicino. Na Tajskem je terapevtska tajska masaža dostopna na vsakem koraku, v zadnjem času, pa tudi v mestu Ljubljana, thai masaže postajajo prepoznavne po svojih pozitivnih učinkih na naše telo. Tisočletno znanje in tehnike tajske masaže najdete v salonu Onzonthai Ljubljana. Thai terapija temelji na vzpostavljanju telesnega, čustvenga in duševnega ravnovesja v telesu.

V bogati masažni ponudbi je profesionalna tajska masaža, Onzonthai Ljubljana pa thai terapije sedaj ponuja po akcijskih cenah

Tajska masaža thaiTako tradicionalna tajska masaža ter thai masaže z olji, toplimi zelišči in podobno, blagodejno vplivajo na telo. Sproščajo napetost, omilijo bolečine, izboljšajo naše počutje in gibčnost ter z odpiranjem energetskih poti vzpostavljajo psihofizično ravnovesje. Potrebujete počitek od vsakodnevnih naporov? Pravi odgovor je tajska masaža. Thai masaže, ki jih ponujamo v našem salonu Onzonthai na Rudniku, stimulirajo in aktivirajo energijske kanale v telesu. Mišične vozle, ki nastajajo zaradi stresa, neprimerne drže in dolgotrajnega sedenja ter zavirajo pretok energije, učinkovito odstrani prav tajska masaža. Thai terapije se od klasičnih pristopov nekoliko razlikujejo, posebno tradicionalna tajska masaža. Opis tretmaja, ki ga izvajamo na oblečeno telo, brez uporab olja, si preberite na naši spletni strani ali nas pokličite in skupaj bomo ugotovili, katera oblika tajske masaže oz. thai tretma je za vas in vaše tegobe najustreznejši.

Tajska masaža obraza koži povrne elastičnost in zdrav videz

Tajska masaža v salonu Ljubljana ponuja profesionalne thai terapije, ki bodo v vaše življenje prinesle sprostitev, kakršno potrebujete. Odločite se lahko za klasično tajsko masažo, thai terapijo z eteričnimi olji in toplimi zelišči, na voljo pa vam je tudi tajska masaža obraza, stopal ali hrbta, masaža za nosečnice in mnoge druge. Tako kot druge oblike masaže, tajska masaža obraza sprošča napetost obraznih mišic, ki blokira naravni pretok krvi in posledično prispeva k nastanku gub. Tajska masaža obraza pripomore k elastičnosti obraznih mišic, te sprosti in vam povrne energijo ter mladosten sproščen videz. Tajska masaža obraza, kakor tudi ostale oblike, so primerne za moške in ženske. Cilj vsake naše masaže je, da se znebite stresa in bolečin, ki jih ta povzroča, zato ne odlašajte z obiskom in poskrbite za svoje počutje še danes.

NAROČITE SE NA MASAŽO