Masaža Ljubljana - Ozonthai tajska masaža Ljubljana

Onzonthai tajska masaža Ljubljana predstavlja enostavno in zanesljivo pot do boljšega in vitalnejšega počutja. Sprostitev energetskih blokad blagodejno vpliva na raven nakopičenega stresa in tesnobe, odpravo bolečin in sprostitev mišic, posledično pa viša splošno energetsko stanje in tudi pozitivno samopodobo. Tajska masaža se v Onzonthai Ljubljana izvaja v več različicah, vsaka izmed njih pa je na svoj specifičen način namenjena sproščanju problematičnih točk, tudi v kombinaciji z refleksoterapijo ali z razkošnim razvajanjem z aromatičnimi vonji zelišč.

Poleg tajske masaže so vam v Onzonthai Ljubljana na voljo tudi masaža za noge, antistresna masaža, čokoladna masaža in masaža za nosečnice. Elastičnost kože je v času nosečnosti zelo pomembna, z masažo pa preprečimo nastanek strij in ohlapnost kože po porodu ter olajšamo bolečine v hrbtenici in preprečujemo zastoj limfe v telesu.

Prenatal masaža za nosečnice v Onzonthai Ljubljana prilagojena nosečnicam

Bodoča mamica zaradi dodatne teže, naprezanja mišic in zmehčanih ligamentov trpi zaradi bolečin in napetosti v hrbtu. Mnoge bolijo noge ali stopala in ne morejo dolgo hoditi ali stati. Zato bo utrujeni nosečnici zelo všeč masaža vratu, ramen in hrbta, ki bo ne le odpravila bolečine v hrbtenici, ampak tudi olajšala stres. Zelo priporočljiva masaža za nosečnice je tudi masaža za noge, ker sprošča in izboljšuje cirkulacijo, blaži otekline in zmanjšuje težave z venskim pretokom.

Masaža za nosečniceMasaža za nosečnice mora biti vedno prilagojena, ne le zaradi trebuščka, temveč tudi zato, ker se energije v nosečnici preprosto gibljejo drugače. Ker je nosečnost v prvih treh mesecih manj stabilna, masaža v tem obdobju ni primerna. Dobro je tudi vedeti, da v vseh mesecih nosečnosti intenzivna masaža trtice, hrbta in vratu ni priporočljiva, saj so to predeli, ki globoko sproščajo. V nosečnosti pa si ne želimo pregloboke sprostitve.

Masažo v nosečnosti je najbolje izvajati tako, da je nosečnica v sedečem položaju, na boku ali na hrbtu. Položaji na trebuhu niso primerni. Masažni prijemi so blagi in mehki, uporabljati je treba nežno glajenje, izogibati pa se je treba udarjanju po mišicah. Nikoli ne uporabljamo pritiskov v področju trebuha ali spodnjega ledvenega dela.

Masaža v času nosečnosti je lahko eden od načinov, da bodoča mamica bolje začuti svoje telo, se poveže z otrokom in se veseli vseh sprememb, ki jih prinaša to obdobje. Masaža v nosečnosti blagodejno vpliva tudi na novo bitje v materinem telesu.

Bodoče mamice, nikar ne odlašajte in obiščite Onzonthai Ljubljana, kjer vas čaka prijetna prenatal masaža za nosečnice.

Vabljeni!


Onzonthai | Ugodne masaže v Ljubljani - povezave do naše spletne strani: