Tajska masaža z olji - umik iz stresnega vsakdana

Tajska masaža z olji sprosti vaše telo in um. Za tiste, ki se s tovrstno starodavno tradicijo masiranja srečujete prvič, je za doseganje izredne sprostitve in blaženje stresa, najboljša tajska masaža z olji.

Tajska masaža z olji je odlično darilo, za preobremenjene

V našem ljubljanskem salonu Onzonthai je, poleg tradicionalne masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji, na voljo tudi tajska masaža s toplimi zelišči oziroma tajska masaža s snopki, prenatalna masaža in drugo. Tudi če želite le masažo stopal, hrbta ali obraza, glave in vratu je najboljša tajska masaža. Thai masaže z glajenjem in gnetenjem telesa spodbujajo pretok energije in vzpostavitev telesnega in duševnega ravnovesja, zato jih lahko koz pozorno darilo, podarite tudi svojim bližnjim. Katero vrsto masaže boste izbrali, je odvisno od vas, na spletni strani pa prevrite tudi naš cenik in akcijske cene posameznih seans.

Katera je najboljša tajska masaža za posamezne težave?

Tajska masaža z oljiNe glede na to, kako stresen je vaš vsakdan ali kakšne bolečine čutite v svojem telesu, bodo naše usposobljene maserke z ustrezno izbiro tretmaja, poskrbele za vas. Tajska masaža z olji na primer deluje izredno antistresno, medtem ko tajska masaža s toplimi zelišči, poleg sprostitve, blagodejno vpliva tudi na revmo in bolečine v mišicah.
Ko maserka izvaja tajsko masažo z olji, uporablja eterična olja, ki jih, s kombinacijo blage in močne masaže ter pritiski na akupresurne točke, vtre v vašo kožo. Olja kožo dodatno negujejo in vam ter vašemu telesu pomagajo doseči popolno sprostitev. Stanje sprostitve, izničenje občutkov tesnobnosti in utrujenosti, pa lahko dosežete tudi s tajsko masažo s toplimi zelišči. V kombinaciji s tradicionalnimi tajskimi masažnimi prijemi, tajska masaža s toplimi zelišči, posebno blagodejno vpliva na revmatična obolenja ter bolečine v mišicah in sklepih, zato je to najboljša tajska masaža za tiste, ki delavnik preživljajo sede in z nepravilno držo obremenjujejo svoje telo. Segreta zdravilna zelišča maserka polaga na vaše telo, aktivira akupresurne točke in tako ponovno vzpostavi pretok zastale energije v telesu, medtem pa, prav kakor olja, tudi zelišča pozitivno vplivajo na vašo kožo. Zakaj si torej ne bi, v prenatrpanem in intenzivnem življenju, vzeli trenutka zase in se prepustili čarobnim rokam Onzonthai maserk? Naj bo tajska masaža darilo samemu sebi, ali pa thai masažo v obliki darilnega bona, podarite.

ZAGOTOVITE SE NAJBOLJŠO TAJSKO MASAŽO