Masaža telesa - thai masaža v Onzonthai Ljubljana za boljše počutje

Masaža telesa spada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja. Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na zdravje kože, mišic in sklepov, na živčni sistem in duševno počutje. Osrednji del masaže je dotik, ki predstavlja sistematično glajenje, gnetenje in tolčenje posameznih mišičnih sklopov ali celega telesa. Redna sprostitvena masaža pripomore, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši.

Thai masažaTradicionalna tajska masaža telesa s pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživi delovanje celega telesa, vzpostavi ravnovesje med fizičnim in duhovnim svetom, predvsem pa sprosti utrujene mišice in spodbudi speče. Sprostitev energetskih blokad blagodejno vpliva na raven nakopičenega stresa in tesnobe, odpravo bolečin in sprostitev mišic, posledično pa viša splošno energetsko stanje in pozitivno samopodobo. Tradicionalna thai masaža deluje veliko globlje kot klasična masaža, zato jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oz. masaža vitalnosti.

V salonu tajske masaže Onzothai Ljubljana so vam poleg tradicionalne tajske masaže telesa na voljo tudi posebne vrste masaž, kot sta thai masaža z aromatičnimi olji ali s toplimi zelišči. Odločite se lahko tudi za druge terapevtske masaže, kot so na primer refleksna masaža stopal, antistresna masaža telesa in prenatal masaža za nosečnice, ki je prilagojena potrebam bodočih mamic. Te zaradi dodatne teže, naprezanja mišic in zmehčanja ligamentov trpijo zaradi bolečin in napetosti v hrbtu. Mnoge bolijo tudi noge ali stopala in ne morejo dolgo hoditi ali stati. Masaža vratu, ramen in hrbta bo odpravila bolečine v hrbtenici, obenem pa bo olajšala stres.

Darilni bon - sprostitvena masaža telesa je lahko tudi lepo darilo

Thai masaža je lahko lepo darilo za Valentinovo, dan žena, rojstni dan, obletnico, novo leto, božič ali kar tako. Naš darilni bon bo zagotovo prijetno presenečenje za človeka, ki vam veliko pomeni. Thai masaža telesa bo vam drago osebo popeljala iz napornega vsakdana v svet dobrega počutja in sprostitve.

Zato nikar ne odlašajte in še danes podarite neobičajno, a prijetno in zdravo darilo, s katerim boste zagotovo zadeli v polno. Darilni bon lahko naročite na telefonski števili 040-191-484, prevzamete pa ga lahko osebno v salonu masaže Onzonthai, ki se nahaja na Jurčkovi cesti 1, Ljubljana. Darilni bon za masažo vam lahko pošljemo tudi po pošti (plačilo po povzetju).

Vabljeni!

Onzonthai | Tajska masaža telesa po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: