Masaža stopal - pot do harmonije in dobrega počutja

Masaža stopal oz. refleksologija je zelo stara naravna zdravilna metoda, ki nam lahko pomaga pri zagotavljanju dobrega fizičnega in duševnega počutja ter nas vzpodbuja pri ohranjanju zdravja na vseh življenjskih področjih. Masaža stopal temelji na spoznanju, da je vsaka točka na stopalih povezana z določeno mišico ali organom v telesu. Z masažo in pritiskanjem na te refleksne točke sprostimo energijski kanal, spodbudimo pretok energije in izboljšamo zdravje, s tem pa tudi počutje.

Refleksna masaža stopala deluje na avtonomni živčni sistem, tako da omogoča globoko sprostitev, trden in globok spanec, poveča delovanje protiteles, naravno odpornost organizma in čustveno ravnovesje. Obenem pomaga odpraviti ali ublažiti številne zdravstvene probleme, kot so bolečine v hrbtu, sinusih in kolenu, astma, nespečnost, menstrualne motnje, neplodnost, težave s kožo, zobmi in dlesnimi, sladkorna bolezen, bronhitis in migrena.

Masaža stopalKako poteka refleksna masaža stopala

Refleksna masaža stopal vam je na voljo tudi v salonu tajske masaže Onzonthai Ljubljana. Masaža se začne z nožno kopeljo, ki očisti in sprosti stopala ter poskrbi za boljšo prekrvavitev. Masaža stopal vključuje masažno olje, ki olajša drsenje prstov po koži. S palcem pritiskamo na refleksne točke po vsem stopalu tako, da pričnemo pri prstih in nadaljujemo proti peti. Vse spremembe, ki jih terapevt pri svojem delu zaznava, npr. kristalčki, zatrdline ali otekline, so pokazatelji, da energija v pripadajočem telesnem delu ali organskem sistemu zastaja. Z večkratnim pritiskom na ogroženo točko terapevt sproži sprostitev, pretok energije pa je znova enakomeren. Stranka lahko ob pritisku na točko čuti tudi bolečino, vendar ta po večkratnem pritisku postopno preneha. Masaža stopala se nato ponovi še na drugem stopalu.

Nepričakovano izboljšanje zdravstvenega stanja pa bomo dosegli, če bo refleksna masaža stopal vključena v masažo nog.

Masaža nog - odlična rešitev za utrujene in zatečene noge

Masaža nog je terapevtska masaža, pri kateri masiramo sprednji in zadnji del nog ter stopala. Priporočamo jo pri utrujenih, težkih, oteklih nogah, krčih v nogah, pri zmanjšani gibljivosti sklepov in motnjah v cirkulaciji. Masaža nog se lahko izvaja tudi kot del terapevtskih programov po poškodbah in operacijah. Tehnike masaže se prilagodijo zdravstvenemu stanju posameznika in želenim ciljem masaže. Masaža za noge je primerna za vsakogar, ki na nogah nima krčnih žil.

Vabljeni v salon tajske masaže Onzonthai, ker vas čaka najbolj sproščujoča masaža nog in stopal v Ljubljani.

Onzonthai | Masaža nog in stopal po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: