Tradicionalna tajska masaža za boljše in vitalnejše počutje

Tradicionalna tajska masaža se izvaja z različnimi terapevtskimi tehnikami in razteznimi vajami ter pritiski na energijske točke po telesu. Zelo različne tehnike masaže največkrat temeljijo na navornem raztezanju mišic ob hkratnem pritiskanju na energijske točke, da bi se znova vzpostavil neoviran pretok energije skozi telo. Prav vse tehnike je težko našteti; tako je tudi masaža, pri kateri se maserka s koleni ali pa kar s podplati sprehodi po stranki, le eden izmed več kot 100 različnih načinov masaže.

Tehnike thai masaže temeljijo na posebnem razumevanju človekovega telesa, ki je podobno kitajskim pogledom. Tradicionalna tajska masaža poteka vzdolž energijskih kanalov v telesu in jih aktivira tako, da manipulira z mišicami - podobno kot bi masirani izvajal jogo. Z delovanjem na fizični ravni se aktivira telesni energijski sistem - podobno kot pri kitajski akupunkturi ali šiatsuju.

Običajna, približno enourna seansa se običajno začne pri nogah in konča pri glavi. Tradicionalna tajska masaža vpliva na večjo gibljivost sklepov, izboljšanje krvnega obtoka, okrepitev notranjih organov in na boljši pretok energije po telesu. Ker tradicionalna tajska masaža deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža vitalnosti.

Tajska masaža v Onzonthai Ljubljana Rudnik - na voljo različne thai masaže

Tradicionalna tajska masaža ni edina dobra masaža, ki vam je na voljo v masažnem salonu Onzonthai Ljubljana Rudnik. Poleg tradicionalne je na voljo tudi tajska masaža z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči, z aloe vero, s 100% arganovo kremo in s kremo macadamia. Nudimo pa tudi druge thai masaže, kot so refleksna masaža stopal, čokoladna masaža, antistresna masaža in prenatal masaža za nosečnice.

Tradicionalna tajska masažaV primerjavi z nekoliko tršo tradicionalno masažo je tajska masaža z olji bolj sprostitvena, zato je še posebno primerna za tiste, ki tajsko masažo občutijo prvič. Naravna eterična olja kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.

Pri zeliščni tajski masaži se uporabljajo v bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišča, ki blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev celotnega telesa. Skupaj s prijemi tradicionalne thai masaže se pozitivno delovanje pokaže predvsem pri revmatičnih obolenjih, bolečinah v mišicah in sklepih, čezmerni utrujenosti in pri odzivih telesa na sezonske spremembe. Blagodejni učinek toplih zelišč nas pripelje v nepozabno stanje sprostitve.

Se sprašujete, kje se izvaja dobra masaža? Odgovor boste našli v Onzonthai Ljubljana Rudnik, kjer vas bodo zagotovo navdušile tako tradicionalna tajska masaža kot ostale thai masaže.

Vabljeni!


Onzonthai | Tradicionalna tajska masaža po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: