Tajske masaže, Ljubljana - salon tajske masaže Onzonthai

Tajske masaže so idealna rešitev za vse, ki vas pestijo različne zdravstvene težave, od bolečin v hrbtenici in sklepih, pogoste utrujenosti pa vse do glavobolov. Tajske masaže so primerne tudi za vse ostale, saj prečiščujejo energijske poti ter izboljšujejo splošno počutje. Kam torej na tajsko masažo? Najboljša tajska masaža v Ljubljani vam je na voljo na Jurčkovi cesti 1, kjer delo opravlja prijazna in profesionalna tajska maserka Tukta. Obiščite jo in se prepustite popolnemu užitku in sprostitvi.

Tajske masaže


Tajske masaže, Ljubljana - okrepite zdravje in izboljšajte počutje

Če smo v prejšnjem odstavku govorili, kam na tajsko masažo, pa si zdaj poglejmo še, zakaj na tajsko masažo. Tajske masaže so se pojavile že pred več kot 2500 leti, torej v času razcveta budizma na Tajskem. Dejstvo, da so se ohranile do danes, govori že samo zase. Tajske masaže blagodejno vplivajo na počutje, saj pomirjajo živčni sistem in s tem spodbujajo notranji mir. Stimulirajo tudi krvni obtok in limfo ter razstrupljajo telo. Tradicionalne tajske masaže pozitivno vplivajo na nevidne energijske linije oz. meridiane in vas napolnijo z novo življenjsko energijo. Poleg tega povečujejo gibljivost sklepov in mišic ter spodbujajo notranje procese samozdravljenja. Skratka, če povzamemo, tajske masaže so odlična rešitev za ohranjanje zdravja, miru in dobrega počutja.


Tajske masaže, Ljubljana - Tukta opravlja različne storitve Tajske masaže

Naš spekter ponudbe je zelo širok, saj so vam na voljo različne tajske masaže:
- Tradicionalna tajska masaža
- Tajska masaža z aromatičnimi olji
- Tajska masaža s toplimi zelišči
- Masaža stopal
- Antistresni programi
- Prenatal masaža za nosečnice
- Čokoladna masaža
- Masaža z mangovim maslom
- Tajska masaža macadamia
- Tajska masaža z arganovo kremo


Vse tajske masaže opravlja tajska maserka z večletnimi izkušnjami. Masaža poteka na tradicionalni tajski oblazinjeni podlogi, ki vam zagotavlja popolno udobje. Ambient je izredno prijeten, storitve vrhunske, cene pa ugodne, zato smo prepričani, da se boste z veseljem vrnili. Tajske masaže Ljubljana-Rudnik - najboljše masaže za zmanjševanje stresa in napetosti v Sloveniji.


Kaj podariti za darilo? Darilni bon za tajsko masažo!

Se poskušate domisliti, kaj podariti za darilo, pa nikakor ne dobite prave ideje? Super ideja, ki jo je vesel prav vsak, je darilni bon za masažo. Sprostitev, uživanje in okrepitev imunskega sistema bodo obdarovanca zagotovo spravili v dobro voljo, trpela pa ne bo niti vaša denarnica, saj vam od ponedeljka do petka nudimo 20% popust na darilne bone za različne tajske masaže. Ljubljana, salon Onzonthai - kjer se telo napolni z novo življenjsko energijo.


Onzonthai | Tajske masaže, tajske masaže Ljubljana - povezave do naše spletne strani:

- Tajske masaže
- Tajske masaže Ljubljana