Masaža nog spodbuja krvni obtok in uravnovesi organe

Masaža nog je od nekdaj zelo priljubljena. Na stopalih so točke, ki so v povezavi z vsemi deli telesa, zato masaža stopal lahko deluje tudi zdravilno. Masaži stopal, ki jo imenujemo tudi refleksiologija je tehnika naravnega zdravljenja. Z masažo nog spodbujamo krvni obtok in aktiviramo ali umirimo funkcije organov. Organi namreč lahko delujejo preveč ali premalo intenzivno, masaža stopal pa jih uravnovesi. V našem masažnem salonu v Ljubljani poleg masaže nog opravljamo vse vrste thai masaže. Posebej zanimiva je masaža za dva. Če iščete idejo za dober zmenek ali pa želite življenjskega partnerja presenetiti z nečim posebnim, vam priporočamo čokoladno masaža za dva.

SPROŠČUJOČA MASAŽA STOPAL V LJUBLJANI

Masaža nog je priporočljiva v zelo različnih primerih

Masaža stopal je ena najpomembnejših variant thai masaže, saj stopala predstavljajo naše telo v malem: vsak točka na stopalih je povezana z določenim organom ali mišico. Masaža nog omogoči boljšo prekrvavitev telesa. To vrsto thai masaže uporabljamo pri bolečinah v hrbtu, motnjah pri menstruaciji, glavobolih in seveda pri težavah stopal in nog. Če razmišljate, da bi tudi sami preizkusili masažo stopal, vam zagotavljamo, da vam ne bo žal.

Masaža nog in stopalThai masaža je tisočletna veščina popolnega razvajanja

Masaža nog je le ena od variant thai masaže, katere tehnike vključujejo kombinacijo raztezalnih vaj, pritiskov na akopresurne točke, dotikov palcev, dlani, kolen in seveda stopal. Tajski maserji tako prerodijo telo in duha. Pri tem gre za sprostitev energetskih blokad, kar lajša nakopičeni stres in tesnobo, odpravlja bolečine in sprošča mišice. Obstaja več vrst masaž, katerim je skupno sproščanje problematičnih točk z refleksoterapijo ali z aromatičnimi vonjavami zelišč. Tretma poteka na trdi podlagi, na kateri boste oblečeni v udobna bombažna oblačila. V našem masažnem salonu v Ljubljani boste doživeli sprostitev, ki vam jo bo omogočil profesionalen oziroma specializiran maser. Priporočamo, da pridete tudi v dvoje in morda preizkusite čokoladno masaža za dva.

Tajskamasaza.eu | Masaža nog za popolno sprostitev - povezave do naše spletne strani: