Pošlji povpraševanje

Kopalnica po vaših željah

Vsak izmed nas si želi kopalnico v kateri bi se dobro počutil. Morda ima vsak izmed nas v mislih tudi sanjsko podobo lastne kopalnice. Nemalokrat pa je žal tako, da je kopalnici v stanovanju namenjen zelo majhen prostor.

Takšno zagato lahko reši kopalnica po meri. V našem podjetju vam izdelamo opremo za pohištvo, ki bo ustrezalo tako vašim željam kakor tudi posebnostim vašega prostora.

Uporabnost pohištva za kopalnico je eden pomembnejših elemntov. Optimalno zadovoljstvo in udobje vam lahko omogoči le moderna oprema za kopalnico, ki hkrati poskrbi tudi za učinkovito shrambo vseh vaših potrebščin.

Sodobna in moderna oprema za kopalnico po meri, ki vam jo izdelamo pri nas, je narejena iz kvalitetnih materialov, ki poskrbijo, da je pohištvo odporno tako na temperature kakor tudi vlago v koplanici.


Kopalnice po meri

Uporabna in moderna kopalnica po meri

Sanjska kopalnica je moderna in lepa, predvsem pa uporabna. Naši strokovnjaki vam bodo izdelali in montirali najkvalitetnejše pohištvo za kopalnico, ki bo poskrbelo tudi za to, da bo majhen prostor do dobra izkoriščen in da se boste v svoji kopalnici počutili nadvse prijetno. S pametno in premišljeno postavitvijo vam bomo olajšali tudi čiščenje. Izbirate lahko med različnimi barvami in materiali, za vas pa najdemo tudi izvrstne rešitve glede postavitve pralnega in sušilnega stroja v kopalnici.

Za svojo sanjsko kopalnico po meri izberite nas.