V našem salonu v Ljubljani lahko dobite pred nakupom kataloge kuhinj

Vabimo vas v naš salon kuhinj Ljubljana, kjer si lahko ogledate razstavne eksponate za odprodajo in se prepričate o vrhunski kvaliteti naših kuhinj. Nakup kuhinje je velik korak, saj je v današnjem času kuhinja osrednji prostor v domovih, ki je namenjen za pripravo obrokov in za druženje z bližnjimi ali s prijatelji. Zato je pomembno, da je kuhinja funkcionalna in da se vizualno ujema z ostalo opremo v stanovanju. V našem salonu kuhinj v Ljubljani vam bodo naši prijazni prodajalci pomagali z nasveti in vam s katalogi predstavili naš celoten prodajni program. Katalogi naših kuhinj vsebujejo vse podatke o izdelavi, materialih in karakteristikah, ki so pomembni pri odločitvi za nakup. Katalogi prav tako vsebujejo čudovite slike kuhinj, ki prikazujejo različne sestave in vse podrobnosti, ki jih naredijo edinstvene. Z obiskom salona v Ljubljani boste morda dobili še kakšne ideje za kuhinjo, ki vam lahko pridejo prav pri izbiri raznih funkcionalnih ali dekorativnih dodatkov. V Ljubljani imamo razstavljenih največ kuhinj iz našega prodajnega programa, zato vas vljudno vabimo k obisku.

kuhinje

V ljubljanskem salonu si lahko pred nakupom ogledate največ razstavljenih kuhinj

Pri nakupu nove kuhinje je potrebno upoštevati veliko kriterijev. Za katero velikost sestava se boste odločili, je odvisno od razpoložljivega prostora, ki ga imate na voljo. Če ste s prostorom omejeni, je najboljša rešitev nakup kuhinje narejene po meri. Tako je optimalno izkoriščen vsak centimeter, ki v majhnem prostoru pomeni zelo veliko. Nakup sestava po meri je smiseln tudi v primeru, ko je prostor, kjer bo kuhinja postavljena, nepravilnih oblik. V primeru nakupa tipskega sestava, lahko izberete ustrezni sestav v katalogu. V katalogih, ki jih dobite v našem salonu v Ljubljani si preprosto izberete tisto, ki vam vizualno najbolj ustreza, naši prodajalci pa vam na računalniku izrišejo optimalno sestavo kuhinjskih elementov. V izris postavitve se lahko vključijo tudi vsi aparati, ki zaključujejo celoto. Prodajalci v našem ljubljanskem salonu so strokovnjaki na svojem področju in vam zato lahko najbolje svetujejo katera kuhinja bi najbolj ustrezala vašim željam in potrebam.

eksponati kuhinje

Prodajalci v ljubljanskem salonu vam bodo pred nakupom kuhinje pomagali z nasveti

V našem salonu v Ljubljani imamo razstavljene eksponate za odprodajo modernih in klasičnih kuhinj. Pri nakupu modernega ali klasičnega sestava vam z nasveti lahko pomagajo naši prodajalci v ljubljanskem salonu, ki vam bodo svetovali pri izbiri najprimernejšega sestava. Ob obisku, se vam bodo naši prodajalci popolnoma posvetili in vam prisluhnili. Našo obširno ponudbo vam bodo predstavili s katalogi in z razstavnimi eksponati za odprodajo, ki jih imamo v salonih. S svojimi izkušnjami vam lahko svetujejo in mogoče podajo kakšno idejo o postavitvi ali izbiri kuhinjskih dodatkov. Novo kuhinjo vam bodo v ljubljanskem salonu izrisali s pomočjo računalniškega programa in če boste zadovoljni s ponudbo, sledi potrditev naročila. Po nakupu kuhinje, vam jo bomo tudi dostavili in montirali.

Obiščite naš salon kuhinj v Ljubljani in se pred nakupom prepričajte o naši obširni ponudbi

Preden se odločite za nakup nove kuhinje, priporočamo, da dobro premislite koliko kuhinjo dejansko uporabljate in kakšen izgled vam je najbolj všeč. Če nimate ideje kako bi vaša nova kuhinja izgledala, lahko obiščete naš prodajni salon v Ljubljani in si ogledate razstavne eksponate za odprodajo v klasični in moderni izvedbi. Naši prodajalci vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja, za lažjo odločitev pa vam bodo dali tudi kataloge v katerih so vse informacije in slike naših kuhinj. Obisk našega ljubljanskega salona vam priporočamo tudi za ogled akcijskih modelov kuhinj, ki so razstavni eksponati za odprodajo. Ljubljanski salon se nahaja v poslovnem objektu Rezidenca na Šmartinski cesti. Poleg salona v Ljubljani, nas lahko obiščete tudi v naših drugih salonih.

Za nakup naše kuhinje lahko obiščete salon v Ljubljani, v Celju in v Jesenicah na Dolenjskem

Pred nakupom lahko informacije o naših modernih in klasičnih kuhinjah dobite tudi po telefonu, če pokličete v naš salon v Ljubljani, v Celju ali pa v Jesenicah na Dolenjskem. Za ogled ali nakup razstavnih eksponatov se lahko oglasite v katerikoli salon, največ razstavnih modelov pa imamo v ljubljanskem salonu.