V našem salonu si lahko ogledate razstavne eksponate kvalitetnih kuhinj

V današnjem času je kuhinja prostor, ki je središče dogajanja v domovih. Sama zasnova doma se je spremenila, tako, da je sedaj kuhinja del dnevnega prostora, zato ljudje posvečajo več pozornosti razporeditvi in samemu izgledu le-te. V kuhinji prebijemo kar nekaj časa za pripravo obrokov, je pa to postal tudi prostor za druženje z družino in prijatelji. Zato je pomembno, da je kuhinja prilagojena vašim potrebam in da vam je njen izgled všeč. V našem salonu kuhinj v Ljubljani lahko izberete kvalitetne kuhinje v različnih cenovnih razredih, ki ustrezajo različnim kupcem. Odločite se lahko za nakup tipske kuhinje ali pa vam jo izdelamo po meri. Kuhinjo, ki jo boste izbrali v našem prodajnem salonu, vam bomo dostavili, naši strokovnjaki pa vam jo bodo tudi natančno sestavili. Tudi montaža je pomembna, zato mora biti opravljena strokovno. Naši proizvajalci se trudijo, da vam kuhinjo izdelajo v najkrajšem možnem času.

Če želite kvalitetno klasično ali moderno kuhinjo, vas vabimo v naš prodajni salon

V našem salonu vam nudimo kuhinje, ki v vaš dom vnesejo eleganco in vam nudijo udobje pri pripravi hrane. Izbirate lahko med veliko klasičnimi in modernimi modeli, ki jih odlikuje vrhunska kvaliteta in lep estetski videz. Klasični modeli navdihujejo z dizajnom, ki je večen, tehnološko dovršenostjo, ki je vrhunska in uporabnostjo, ki je pomembna pri uporabi. Moderni modeli s čistimi ravnimi linijami navdušujejo vse, ki jim je všeč minimalistični stil. Nakup kuhinje je korak, ki mora biti dobro premišljen, saj vam bo ta služila še mnogo let. V našem salonu kuhinj v Ljubljani si lahko ogledate razstavne eksponate, ki jih lahko kupite tudi v času akcije odprodaje eksponatov kuhinj, še več modelov pa si lahko ogledate v naših katalogih. V katalogu kuhinj boste našli še več informacij o materialih in izdelavi, ter veliko predstavitvenih fotografij. V našem salonu najdete tudi vrhunske kuhinje v akciji po zelo privlačnih cenah. V akciji imamo tudi razstavne eksponate iz našega salona.

kuhinje akcijakuhinje Ljubljana

PREVERITE KUHINJE V AKCIJI

Naše kuhinje, ki jih lahko vidite v salonu, odlikujejo vrhunska izdelava in kvalitetni materiali

V našem salonu nudimo italijanske kuhinje z dolgoletno tradicijo, ki so narejene iz trajnostnih materialov z energijo iz obnovljivih virov. Moderni modeli so narejeni iz kombinacij različnih materialov. Omarice kuhinj so sestavljene iz pravega lesa, fronte pa so lahko iz melamina, pravega furnirja in laka, ki je sijajen ali mat. Pri frontah, ki so narejene iz lesnega furnirja se uporablja hrast, oreh, jesen, macesen. Struktura lesa je lahko vertikalna ali horizontalne, posebnost je struktura lesa v obliki ribje kosti. Fronte so lahko tudi sestavljene iz sprednjega dela, ki je steklen in aluminijastega okvirja. Steklo je dobavljivo v 12 barvah, lahko ima tudi videz staranega železa, kamna ali betona. Lakirane fronte so na voljo v vseh barvah po RAL lestvici, tako, da zagotovo najdete barvo po vašem okusu. Pri modernih kuhinjah so lahko ročaji za odpiranje nevidni ali pa so iz različnih materialov. Posebnost nekaterih modelov je, da so vratca omaric višja od korpusov in tako nastanejo nevidni ročaji. Lahko pa so vratca profilirana in se tako ustvari ročaj za odpiranje. V prodajnem programu imamo tudi edinstvene modele, ki jih je oblikoval priznani oblikovalec Pininfarina. Za te kuhinje so značilne mehke zaobljene linije ter leseni dodatki, ki so izdelani ročno.

V našem prodajnem salonu vam bodo svetovalci naredili izris vaše nove kuhinje

Naše kuhinje so dobavljive v tipskih sestavih, lahko pa so narejene po meri. Odločite se lahko za moderen ali klasičen model. V obeh primerih boste izbrali kuhinjo izdelano iz najkvalitetnejših materialov. Kuhinje, ki so narejene po meri, nudijo maksimalen izkoristek prostora, ki je na voljo. Kuhinjski elementi so lahko narejeni v nestandardnih merah, da so maksimalno prilagojeni prostoru in nudijo največje udobje oziroma praktičnost pri uporabi. V našem prodajnem salonu kuhinj v Ljubljani vam bodo naši svetovalci naredili izris kuhinje za vaš dom ter informativni izračun izbrane postavitve. Svetovalci v salonu vam bodo pomagali z nasveti in predlogi, da vam bo vaša nova kuhinja maksimalno služila in vas vsak dan navduševala.