Delovne rokaviceDelovna obleka in trpežne delovne rokavice


Delovna obleka je običajno tudi zaščitna obleka in delavca varuje pred škodljivimi vplivi. Pomaga mu, da svoje delo lahko kar se da varno in udobno opravlja, poleg tega pa je priporočljivo, da je tudi funkcionalna. Med delovno obleko spadajo kombinezoni, brezrokavniki, hlače, jakne, primerna obutev pa tudi trpežne zaščitne delovne rokavice. Delovne rokavice so lahko usnjene ali pa iz kakšnega drugega kvalitetnega materiala, v hladnejših dneh pa moramo delavcem zagotoviti prav posebne zimske delovne rokavice.

VEČ O ZAŠČITNIH DELOVNIH OBLEKAH


Zaščitne delovne rokavice


Trpežne delovne rokavice varujejo roke pred vplivi okolja, pa najsi gre za vročino, mraz, nevarne snovi ali kak drug dejavnik. Delodajalec je delavcu dolžan zagotoviti ustrezno delovno obleko, med katero seveda spadajo tudi rokavice. Te so lahko iz več materialov. Najbolj osnovne so bombažne rokavice ali pa delovne rokavice iz lateksa. Izbira je seveda odvisna od vrste zaščite, ki jo delavec potrebuje. Nadalje so med široko uporabljenimi tudi usnjene delovne rokavice, ki jih ne potrebujemo le v službi, ampak tudi pri mnogih opravilih doma in na vrtu. Usnjene delovne rokavice so tudi bolj trpežne in zato široko uporabne. V mrzlih okoljih morajo biti delovne rokavice zimske, kar pomeni, da ne le varujejo, ampak tudi grejejo.


delovna oblekaPreostala delovna obleka


Delovna obleka so seveda tudi primerne hlače oz. običajno kar kombinezon, pa obutev in po potrebi brezrokavnik (predvsem odsevni, zaradi vidljivosti). V spletni trgovini Magra boste našli bogato ponudbo delovnih oblek. Ponujamo tudi tisk na tekstil in različne zaščitne obleke. Preverite naš pester prodajni program in ugodne cene, ter poiščite opremo, ki bi jo potrebovali. Pomagali bodo tako delavcem in obrtnikom kot drugim posameznikom, ki radi poprimejo za različna dela okoli hiše. Kvalitetna delovna obleka in trpežne zaščitne delovne rokavice si izberite na naši spletni strani.

Delovne hlače:http://www.magra.si/kategorija-izdelka/delovna-zascita/delovne-hlace/

PONUDBA DELOVNE OBUTVE