Delovna obleka - poceni in kvalitetno

Delovna obleka vključuje delovno obleko in obutev (delovne kombinezone, delovne hlače, brezrokavnike, čevlje) ter dodatke, kot so ščitniki za kolena, rokavice, očala in maske. Delovna obleka je narejena tako, da delavca varuje pred delci, ki se prenašajo po zraku, kemikalijami, vročino, nizkimi temperaturami, elektriko in nevarnimi snovmi. Nosimo jo predvsem zaradi zdravja in varnosti na delovnem mestu.

V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o.ponujamo poceni delovne obleke. Ker se zavedamo, da je zaščitna delovna obleka nenehno »na udaru«, zagotavljamo le kvalitetne in trpežne materiale, ki so zračni in udobni, tako da lahko v njih preživimo tudi cel dan. Vsa ponudba delovne obleke in obutve s pripadajočimi ugodnimi cenami je dostopna na spletni strani podjetja.

Delovna obleka

Nujnost delovne obleke

Delovna obleka je večkrat predpisana z zakonom, a tudi drugače njenih pozitivnih lastnosti ni pametno spregledati. Deli se glede na nevarnosti, katerim smo na delovnem mestu izpostavljeni, narejena pa je tako, da zmanjšuje možnost poškodb in bolezni, povezanih z delom. Delovna obleka in obutev varujeta roke, noge, stopala ter telo delavca, dodatki pa glavo, oči in dihala. Maska je nujna tam, kjer se v zraku nahajajo nevarne snovi, a ne moremo zagotoviti zadostnega zračenja, delovno obleko in obutev pa potrebujemo za zaščito vidnih delov telesa pred poškodbami in opeklinami. Primerna delovna obleka omogoča tudi večjo vidnost, predvsem ponoči, ob slabi vidljivosti in pri delu na cesti.

Izbira delovne obleke in obutve

Delovni čevljiDelovna obleka in obutev se deli na brezrokavnike, hlače, kombinezone, čevlje in dodatke. Če delovna obleka ni predpisana z zakonom, precenimo nevarnost in jo izberemo sami. Glavo zaščitimo s čelado, oči z očali, dihala in obraz pa z zaščitnimi maskami. Delovna obleka je v Tisk in darila Magra d.o.o.resnično raznovrstna. Ponujamo brezrokavnike, čevlje, kombinezone ter kvalitetne hlače. Na voljo so delovne obleke farmer različnih znamk, in sicer delovne obleke farmer ORION, SIRIUS ter LUX ROBIn in zimske delovne obleke za hladnejše dni.

DELOVNE HLAČE