Tisk na majico – najstnice so navdušene, tisk majic po želji je zanje idealen

Zakaj najstnice? Zato, ker imajo najstnice največ glasbenih in filmskih idolov. Če ji želite izpolniti željo, bo zagotovo popolnoma iz sebe ko ji boste s pomočjo tiska na majico izdelali takšno, z njeno najljubšo glasbeno skupino. Cena tiska majic je zelo sprejemljiva, še posebej če razveselite svojega otroka, saj je to največ kar želite - srečen in zadovoljen otrok s skromnimi željami, katere zlahka uslišite. Kako poteka tisk majic po želji? Mogoče je izbrati standardne motive ki so v ponudbi, lahko pa izberete svojo sliko ali napis in jo prinesete s sabo. S pomočjo digitalnega tiska majic smo razveselili že mnoge otroke, najstnice, opremili klube in društva. Pri tisku na majice se uporablja kakovostno črnilo oz. barvilo, ki je namenjeno profesionalnim tiskalnikom majic. Ti zahtevajo velik začetni vložek, zato je cena tiska majic ugodna glede na velike investicije. Kvaliteta digitalnega tiska majic je zelo visoka, saj izbrani motivi ne zbledijo kljub pogostemu številu pranj in sušenj, prav zaradi kakovostne izdelave. Narediti popolni odtis pri tiskanju majic po želji ni enostavno če želite res kakovosten izdelek brez napak in razlite barve. Pri končnem izdelku, ko je tisk na majico gotov, popravljanje ni več mogoče. Barv se ne da več odstraniti, zato so tisti, ki izvajajo tisk majic po želji dobro usposobljeni in strokovno podkovani.

Tisk majic – cena je konkurenčna, kvaliteta vrhunska, želje so neomejene

Cena tiska majic je odvisna od zahtevnosti motiva oz. od količine različnih barv ki jih boste izbrali. Digitalni tisk majic je novejši postopek, pri katerem se želeni motiv obdela na računalniku in se ga kasneje natisne neposredno na površino izdelka. Tisk na majice je mogoče izvesti na sprednji in zadnji del ter na rokave izbranega artikla. Pri digitalnem tisku majic gre za to, da so barve prilepljene neposredno na tkanino, brez toplotne obdelave ali prenosa aplikacije. Navadno so črnila oz. barvila, ki se uporabljajo pri tiskanju na majico narejena na vodni osnovi, kar pomeni da so neškodljiva in ne vsebujejo strupenih primesi. Pri večjih naročilih, ko tisk na majico naročajo za skupine, razne organizacije, društva in podjetja, se ljudje velikokrat odločijo za sitotisk, kar pomeni, da je cena tiska majic ugodnejša, kvaliteta pa še zdaleč ne tako dobra. Pri pranju se motivi zelo hitro spirajo, tega pa individualne stranke zagotovo ne želijo, zato se je bolje posluževati digitalnega tiska majic. Ponudnikov, ki se ukvarjajo s tiskanjem na majice je veliko, zato je najboljši recept za uspeh kakovost končnih izdelkov, to pa pomeni njihova trajnost ter ugodna cena tiska na majice.

Tisk na majico

Izvedite več o tisku na majice za otroke

Tisk na majice za otroke z njihovimi najljubšimi risanimi in športnimi junaki

Kaj pa tisk na majice za otroke? Seveda so tudi malčki lahko deležni tiska na majice, saj zelo radi nosijo motive s svojimi najljubšimi športniki, junaki iz risank, hitrimi avtomobili in motorji ter mnogimi drugimi, njim ljubimi motivi. Tudi za malčke lahko pobrskate med standardno, že pripravljeno ponudbo različnih, njim ljubih in aktualnih motivov, lahko pa s sabo prinesete svojo sliko. Tisk na majice za otroke je v zadnjem času zelo aktualen takrat ko malčki praznujejo rojstni dan in dobijo v dar vsak svojo majico, ki jih bo spominjala na praznovanje. Cena tiska na majice za večje skupine je prilagojena in vas bo presenetila. Otroci so vedno navdušeni, še bolj pa starši katerim se zdi to strašno dobra ideja. Na majico lahko daste napisati ime malega slavljenca in datum, zraven pa ime prijatelja, ki bo to majico dobil. Izberete tudi barve majic in velikosti ali pa jih prinesete kar s sabo. Tisk na majice za otroke je zagotovo prava prodajna uspešnica, saj so zelo hvaležne stranke in se navadno od majic sploh nočejo ločiti.

Tisk majic cena

Povprašajte po ceni za tisk majic