Delovna oblačila za varno in udobno delo


Delovna oblačila
so zelo pomembna, nuditi morajo dovolj zaščite in udobja. Za delavca sta delavna obleka in obutev del vsakdanjika in osebne identitete, zato je prav, da se v obleki dobro počuti.

Mnoga delovna oblačila so pravzaprav zaščitne delovne obleke, ki nas tudi varujejo pred škodljivimi vplivi. Zato je treba izbrati kvaliteto, mi pa vam ob njej ponujamo še prijazno ceno. V spletni trgovini Magra ponujamo pester izbor delovnih oblačil in tudi obutve. V naši ponudbi so delovne obleke, kombinezoni, jakne, brezrokavniki, pa tudi delovna obleka farmer. Naša delovna oblačila so visoko funkcionalna, iz kvalitetnih materialov in zelo trpežna.


Delovna oblačilaDelovna obleka farmer in delovna obutev


Med najbolj priljubljenimi in pogosto uporabljenimi delovnimi oblačili je zagotovo delovna obleka farmer. Naše farmer hlače imajo udobne nastavljive naramnice, pa tudi ojačan kolenski del, za še večjo varnost pa odsevne dodatke. Nudimo tudi zimske delovne farmer hlačev sivo-črni in črno-rdeči kombinaciji, ki vas bodo varovale pred mrazom. Opravo lahko dopolnite še z zimsko delovno jakno.

VEČ O DELAVNIH OBLEKAHSamo delovna obleka in obutev skupaj poskrbita za dobro opremljenost delavca. Zato je treba nositi tudi dobre čevlje. Pri nas dobite odlično obutev, na primer visoke usnjene delovne čevlje z zaščitno kapico za prste. Naša kvalitetna obutev ima tudi protizdrsni podplat in sistem blaženja udarca v peti. Pri delavnih oblačilih nikakor ne smemo šparati, a naj vas vseeno razveselimo, da bodo pri nas cene zelo prijazne.


delovne oblekeZaščitne delovne obleke in kombinezoni


Zaščitne delovne obleke lahko lepo dopolni še pas iz usnja ali tekstila. Še enostavneje pa je kar obleči kombinezon. Naši kombinezoni imajo možnost vstavitve kolenskih protektorjev in so v skladu s standardom EN ISO 13688. Vsa naša delovna oblačila/zaščitne delovne obleke ustrezajo mednarodnim standardom in so visoko kvalitetne. Po želji vam za delovna oblačila uredimo tudi tisk.

PONUDBA DELOVNIH KOMBINEZONOV